Pigeonvej 6, 8270 Højbjerg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar villa på lukket vej og med bynær beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/10 – klik på billede –

Tæt ved Holme Skole, i roligt, børnevenligt kvarter uden uvedkommende biltrafik, finder I denne 60´er villa med en særdeles anvendelig underetage. Ejendommen ligger på den lukkede Pigeonvej der er pakket ind i det omkringliggende villakvarter – med lys, ro, charmerende villaer og opvoksede haver som kendetegnende for det både by- og skovnære kvarter. Og samtidig i gåafstand til alle de faciliteter, man måtte have brug for i dagligdagen i form af skole, daginstitution, indkøb, offentlig transport, træningsfaciliteter mv.

Ejendommen fremstår indflytningsklar og i god stand, og er løbende vedligeholdt og forbedret. Taget er skiftet af tidligere ejer og i 2014 fik ejendommen udskiftet vinduer samt blev facaderenoveret med vedligeholdelsesfrie skifferplader. Indenfor er der blevet åbnet op fra stue til køkken, så ejendommen i dag fremstår med et rummeligt og flot køkkenalrum, der forsynes med rigeligt lys fra de store vinduespartier mod haven. Køkkenet er fra UNO FORM med god bord- såvel som opbevaringsplads, og praktisk forsynet med stålbordplade samt gulvvarme. Fra stuen er der direkte udgang til et flot vestvendt terrasseanlæg fra 2021, hvor der er plads til hele familien, og som kan overdækkes via markise.

I stueetagen finder I også et stort soveværelse (opr. 2 værelser) med skabsvæg samt et børneværelse med indbygget skab. Herudover er der både et badeværelse samt gæstetoilet. Det hele praktisk bundet sammen af en fordelingsgang der er åbnet op til kælderen og erstattet af en New Yorker skydedør, så underetagen i dag fremstår som en integreret del af boligen.

Hele underetagen er forsynet med gulvvarme og fremstår anvendelig med fin loftshøjde (2,1 m) og gode vinduespartier der sikrer et godt lysindfald. Her er der både stort bryggers med egen indgang, badeværelse, to disponible rum samt et viktualierum.

Til ejendommen hører der også en nyopført garage med elektrisk port, der i materialevalg matcher den eksisterende ejendom. I forlængelse af garagen er der tillige opført et integreret udhus med gulv-til-loft vindue og udgang til haven. Et praktisk rum med mange anvendelsesmuligheder, idet rummet sagtens kunne anvendelse som et anneks, eller som et hjemmekontor der er adskilt fra resten af huset.

Savner I grønne omgivelser, vil den opvoksede have – med god plads til fri leg – være oplagt til jer. Her er der mange kroge og hyggelige opholdssteder, og haven er forsynet med gyngestativ og bålsted. Forhaven er praktisk og vedligeholdelsesnemt anlagt, og med et stort cykelskur der arkitektonisk passer til resten af ejendommen.

En sjælden mulighed og et oplagt valg, hvis I ønsker at kunne flytte direkte ind i en familievilla, der byder på to sammenhængende plan på i alt 184 etagemeter, og prioriterer bynær og praktisk beliggenhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pigeonvej 6 , 8270 Højbjerg5.995.000 kr.38.979 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.953 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 810 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1963

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x