Plantagevej 9, 7700 Thisted

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Rummelig og med en super central placering

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/5 – klik på billede –

Dette fantastiske hus i midtbyen i Thisted er beliggende som nabo til den smukke skov Christiansgave og er den perfekte kombination af en rolig og idyllisk beliggenhed med alle de bekvemmeligheder, som byen har at tilbyde. Med en imponerende størrelse på 238 m2 tilbyder huset masser af plads til en stor familie eller til besøg af vennerne.

Indvendigt byder huset på 4 rummelige værelser, så alle familiemedlemmer kan få deres eget private rum. Derudover er der et dejligt køkken, med masser af skabsplads og med udgang til hævet terrasse. De 2 stuer giver masser af plads til afslapning og underholdning og er de perfekte steder at samles med familie og venner.

Udover det store hus er der også et tilhørende udhus på 173 m2, som ejer har som “slyngelstue”. Rummet vil sikre, at der aldrig er en kedelig aften derhjemme. Udhuset kan også bruges som garage eller blot til opbevaring.

Grunden er praktisk anlagt med masser af plads til udendørsaktiviteter og grillfester om sommeren. Beliggenheden i midtbyen betyder, at alle butikker, restauranter og offentlige transportmuligheder er inden for kort afstand, mens Christiansgave-skoven er lige ved døren og giver mulighed for smukke gåture og cykelture.

Dette hus er en drøm for enhver, der ønsker at bo i et stort, rummeligt hjem med masser af muligheder og aktiviteter til rådighed – både i huset og udhuset.

Ring til os for at høre mere – og book endelig en fremvisning med det samme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Plantagevej 9 , 7700 Thisted1.995.000 kr.8.382 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.778 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 238 ㎡Grund: 552 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1930

Der er ingen anmendelse på “Plantagevej 9

[rotador grupo=1]