Platanvej 41, 6500 Vojens

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig rummelig og indbydende etplansvilla til børnefamilien.

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/4 – klik på billede –

Centralt beliggende i Hammelev kun få minutters kørsel fra det sydjyske motorvejsnet og Haderslev by udbydes denne flotte rødstensvilla til salg. Hammelev er et særdeles attraktivt område for dig som værdsætter at bo med et væld af faciliteter lige udenfor døren og med muligheden for at komme ud at nyde naturen på få minutter. I gåafstand fra villaen ligger både Pamhuleskov, Stevning Dam samt Tørning Mølle – det er altså et område med mulighed for at gå lange ture, motionere i skoven eller fiske i de mange små søer i området.

Villaen her og området omkring er som skabt til børnefamilien. Udvendigt byder denne villa på en god have med en dejlig og delvist overdækket terrasse. Haven er derudover nem og overkommeligt opbygget og med et praktisk redskabsrum/værksted.

Indvendigt er der tale om en lys og indbydende villa med den perfekte indretning for den pladskrævende børnefamilie. Så drømmer du om et stort bryggers miljø i tidløs stil med masser af opbevaringsplads, 3 børneværelser med eget bad, stort soveværelse med super lækkert badeværelse, kontor samt et stort køkken/alrum med lækkert moderne inventar?

Der er i villaen installeret luftvand varmepumpe, som sikre en super god totaløkonomi på varmen. Overordnet set en rigtig indbydende villa i meget flot stand både inde og ude.

Villaen er beliggende få minutters kørsel fra det sydjyske motorvejsnet og Haderslev by. Hammelev er et særdeles attraktivt område for dig som værdsætter at bo med særdeles gode muligheder for at komme ud at nyde naturen. I gåafstand fra villaen ligger både Pamhuleskov, Stevning Dam samt Tørning Mølle, det er altså et område med mulighed for at gå lange ture, motionere i skoven eller fiske i de mange små søer i området. Derudover er her en vuggestue, børnehave og skole. Busforbindelse hver ½ time til Haderslev og Vojens. I Hammelev har de et fantastisk godt foreningsliv for såvel børn som voksne. I fritiden er der i Hammelev en hal, keglebane og motionscenter. Derudover er der også kunstgræsbane og idrætsanlæg, rideskole og meget mere. Hvert år har de i byen en hyggelig byfest, Hammelev løbet, børnecup, store fodbolddag, gadefodbold og meget mere. En by skabt til børnefamilien – kom og vær med – her er fedt at bo….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Platanvej 41 , 6500 Vojens1.795.000 kr.9.703 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.529 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 179 ㎡Grund: 727 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1998Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-23 check den her