Platanvej 67 2-tv, 8930 Randers NØ

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Indbydende og indflytningsklar 4-værelses lejlighed på 95 m2

Lejligheden er tilbagetrukket fra vejen i et roligt nabolag og har en fantastisk udsigt mod både syd og nord. Du får 2 stuer en suite med et rigtig dejligt lysindfald. Herfra er der direkte adgang til den overdækkede sydvendte altan, der inkluderer et depotrum med hylder til opbevaring. Herfra får du en dejlig ugenert udsigt over byen. Derudover har lejligheden en fransk altan mod nord, hvor dobbeltdøren kan åbnes eller kippes for at give luft og lys til rummet.

Lejligheden er blevet løbende renoveret og moderniseret med en ny terrassedør og renoveret altan i 2019. Herudover er der lyse trægulve i alle rum. I 2021 blev der opsat nye gipslofter. Badeværelset er blevet moderniseret i 2021 i lyse farver. Her får du gulvvarme, separat bruseniche, flot møblement og god opbevaringsplads. Det tidløse køkken blev renoveret i 2015 og inkluderer hårde hvidevarer såsom Termex emhætte, Bosch komfur/ovn, Bosch opvasker og en ny vaskemaskine/tørretumbler fra 2022. Herudover byder lejligheden på 2 rummelige værelser, hvoraf det ene har en god skabsvæg. Fra hele lejligheden har du absolut ingen indkig.

Lejligheden har også eget kælderrum, cykelkælder, vaske-og tørrekælder og barnevognsrum. Parkeringsdækket og parkeringskælderen blev renoveret i 2021 og her er gode muligheder for parkering. Ejerforeningen har en sund økonomi og fællesområdet inkluderer bænke, hyggeområder og en legeplads. Derudover er der tæt på grønne rekreative områder som bækkestien og Nordre fælled samt gode busforbindelser med holdeplads lige uden for døren.

Platanvej er gemt væk fra larm og uro, og her kan du nyde fred og privatliv på højeste niveau. Beliggende langt tilbage fra vejen, er lejligheden din egen oase. Inden for en radius af 800 meter finder du alt, hvad hjertet begærer, fra dagligvarebutikker til børnehaver og skoler – og du kan endda forkæle dine smagsløg med lækkerier fra lokale bagerier og spisesteder. Men bare rolig, du behøver ikke at give afkald på bylivet – Randers charmerende midtby ligger kun 2,2 kilometer væk.

Denne lejlighed er perfekt for dig, der ønsker at bo i en rummelig og moderniseret lejlighed med en fantastisk udsigt og gode faciliteter, samtidig med at du er tæt på byens liv og grønne områder. Kontakt os nu for planlægning af fremvisning!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Platanvej 67 2-tv, 8930 Randers NØ895.000 kr.9.421 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.096 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 95 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1971

Der er ingen anmendelse på “Platanvej 67 2-tv

Annonce:
© købhuspilot 2022 - 2023 Proudly powered by WordPress | Theme: koebhuspilot by Silvia Tabanera.