Pøt Møllevej 105, 8450 Hammel

8450 pot mollevej 105 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Unik jagtejendom i fantastisk natur

I udkanten af Frijsenborgskoven ved det naturskønne Pøt Mølle ligger Helstrup Skovfogedgård med 10,9 ha. Ved ankomst til gårdspladsen bliver I mødt af en fantastisk bolig opført i røde sten med rødt tegltag og bondehusvinduer som passer til boligens stil. Den smukke natur er nærmest vokset ind på ejendommen og særligt fra havestuen får I en helt unik udsigt over både skov, juletræsplantage, have og en vestvendt fliseterrasse. Pga. den store boligdel er her mulighed for både privatbolig og mulighed for at drive virksomhed hjemme fra adressen

Jagt/ natur
Ejendommen har en helt unik beliggenhed og har naturen med al den skønhed helt inde på livet. Som en kuriositet har ejendommen Frijsenborgs vildsvinehegne som nabo og man kan se og høre vildsvinene fra terrassen.
Af ejendommens tilhørende 10,9 ha er ca. 7 ha. pt tilplantet med juletræer. Resten af jorden er bl.a. natur, bygningsparcel, mv. Jagtmulighederne er særdeles gode og jorden ligger perfekt lige rundt om ejendommen, som ligeledes bidrager til ejendommens muligheder. Der er 2 ha med kuperet område med en blanding af nobilis og løvtræer samt eng med forekomst af både rådyr, sika, hare og fasan.

Udendørsbygningerne
Den sydøstlige længe er vinkelbygget med huset og rummer en dobbelt garage på 41 m2, staldbygning med 3 hestebokse samt lager faciliteter på 116 m2, som giver jer gode muligheder og plads til heste eller andet hobbyhusdyrhold. Det tilhørende maskinhus på 255 m2 erhverv giver god plads til opbevaring af maskiner m.m. og er desuden indrettet med både værksted og fyrrum.
Boligens indretning
Boligen er opført i 1835, men er løbende renoveret gennem tiden. P.t. er boligen indrettet så man for at komme fra den sydøstlige længe til nordøstlige længe i stueplan skal gennem 1.sal. Såfremt man nedlægger det ene værelse og får den unikke Hall tilbage til oprindelig, er hele ejendommen sammenhængende som én bolig. Huset består af 492 m2 bolig og 180 m erhverv fordelt på følgende rum:
– Hovedindgang med trappe til 1. sal
– Køkken fra ca. 2010 i den nordøstlige længe
– Smuk og præsentabel spisestue med kig til haven
– Pejsestue med flotte gulve og et fantastisk kig til terrassen
– Bryggers med vaskefaciliteter og opbevaring
– Gæstetoilet
– Entré med adgang til stue, gæstetoilet og bryggers
– Køkken i den sydøstlige længe
– To værelser samt 2 disponible rum
– Badeværelse i sydøstlige længe med adgang gennem disponibelt rum
– Entré i sydøstlige længe

På 1.sal finder I følgende rum:
– To badeværelser
– Fire soveværelser
– Stor repos
– Stue/alrum/gildesal med mulighed for multirum, bar, fitnessrum mv. fordelingsgang

Pak gummistøvlerne og ring til os, for så vil vi meget gerne vise ejendommen frem – giv jer god tid, for her er meget som skal opleves….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pøt Møllevej 105 , 8450 Hammel5.750.000 kr.11.853 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.436 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 492 ㎡Grund: 108995 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1835

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x