Pøt Strandby 16, 7130 Juelsminde

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Unikt sommerhus i Pøt Strandby: Oplev naturen og havet i harmoni

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/10 – klik på billede –

Velkommen til dette charmerende sommerhus beliggende i den populære koloni, Pøt Strandby – kun en kort gåtur fra stranden. Dette skønne sommerhus, beliggende i 2.række til vandet, indbyder til fredfyldt afslapning og en unik forbindelse med naturen. Sommerhuset er beliggende i et utrolig roligt kvarter på en blind vej – her kan du nyde lyden af havet i det fjerne.

Sommerhusets indretning er ideel for dig, der drømmer om et sommerhus med plads til hele familien, eller til dig, der ønsker et hus, som er oplagt til udlejning. Sommerhuset er indrettet med en entré, tre gode værelser, et badeværelse og et køkken i åben forbindelse med stuen. Hjerterummet er den store stue med loft til kip, store vinduespartier og brændeovn. I stuen er der udgang til husets skønne terrasse, hvor solen og udsigten kan nydes dagen lang.
Efter en dag fyldt med udendørs aktiviteter, kan du slappe af og forkæle dig selv i den indbydende sauna eller nyde et skyl i den forfriskende udendørs bruser i sommerhusets have.

Sommerhuset er omgivet af skov og strand, der inviterer til naturskønne vandreture og cykelture. Tag på eventyr i den omkringliggende natur og oplev den skiftende årstids paletter af farver. Pøt Strandby er en hyggelig og meget populær sommerhuskoloni med grønne fællesområder, strand og badebro. Kolonien er beliggende mellem Horsens og Juelsminde, med kort afstand til indkøb i Glud eller hos den lokale købmand i As Vig. I havnebyen Juelsminde kan du bl.a. nyde en god frokost, tage et slag minigolf, shopping eller en tur på den populære Naturlegepark. Mulighederne er mange med et sommerhus i Pøt Strandby.

Tilhører du dem, der søger et sommerhus med nærheden til naturen, komfort og en afslappende atmosfære, så er dette sommerhus i Pøt Strandby det ideelle valg for dig. Kontakt os gerne for yderligere oplysninger eller for en fremvisning af dette skønne sommerhus.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC-Ejendomscentret et udlejningsbudget, som er udarbejdet af det lokale feriehusudlejningsbureau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Tøv heller ikke med at kontakte Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pøt Strandby 16 , 7130 Juelsminde2.295.000 kr.30.498 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.594 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 71 ㎡Grund: 717 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1978

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x