Pøtvej 4, 7130 Juelsminde

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt nedlagt landejendom, beliggende med kort afstand til stranden ved Pøt.

BEMÆRK, alternativt udbud med mindre jordtillæggende. Der er mulighed for tilkøb af ekstra jord, optil maksimalt 8,1 HA.

På Pøtvej 4 finder du denne velholdte og velbeliggende landejendom, ca. 100 meter fra Pøt strand. Ejendommen er beliggende mellem Horsens og Juelsminde, i udkanten af Glud by, med dagens fornødenheder, daginstitution, skole og indkøb, i cykelafstand til ejendommen. Desuden kort afstand til Nederskov, Tønballe skov og havnebyen Snaptun med færgeovergang til både Endelave og Hjarnø. Du ankommer til ejendommen via grusvej op ad en flot allé.

Ejendommen består af fire længer, som tidligere har været benyttet til forskellige dyrehold – anvendelsesmulighederne er mange, uanset behov. Her findes blandt andet maskinhus, tidligere bindingsstald, gammel svinestald og til sidst endnu en gl. svinestald, som er oplagt til f.eks. hestebokse.

Stuehuset er løbende blevet renoveret og moderniseret med respekt for den gamle gård, og fremstår i en flot velholdt stand. Her skal det blandt andet fremhæves at samtlige vinduer er skiftet til vedligeholdelsefrie vinduer. Stuehuset byder på 200 godkendte kvm., med mulighed for at inddrage 100 kvm. yderligere på det uudnyttede loft. Stuehuset er indrettet med: Rummelig entré med adgang til den rummelige spisestue. Herfra videre forbindelse til rummeligt køkken med god bord- og skabsplads med mulighed for spiseplads samt tilhørende viktualierum. Fra entréen har du desuden adgang til badeværelset med bruseniche, og soveværelset med tilhørende walk-in. To stuer ensuite med mange indretningsmuligheder. Afslutningsvis finder du rummeligt bryggers, hvorfra du kan træde optil 1. salen med et værelse.

Her er der plads til den store familie, der gerne vil bo på landet, med mulighed for at sætte sit eget præg på drømmeejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pøtvej 4 , 7130 Juelsminde2.495.000 kr.11.725 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.713 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: EStørrelse: 200 ㎡Grund: 14368 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1893

Pøtvej 4, 7130 Juelsminde

7130 potvej 4 1
 

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Charmerende landejendom på 8,1 HA, beliggende med kort afstand til strand ved Pøt.

På Pøtvej 4 finder du denne velholdte og velbeliggende landejendom på 8,1 ha., få 100 meter fra Pøt strand. Ejendommen er beliggende mellem Horsens og Juelsminde, i udkanten af Glud by, med dagens fornødenheder, daginstitution, skole og indkøb, i cykelafstand til ejendommen. Desuden kort afstand til Nederskov, Tønballe skov og havnebyen Snaptun med færgeovergang til både Endelave og Hjarnø.

Du ankommer til ejendommen via grusvej op ad en flot allé. Ejendommen består af fire længer, som tidligere har været benyttet til forskellige dyrehold – anvendelsesmulighederne er mange, uanset behov. Her findes blandt andet maskinhus, tidligere bindingsstald, gammel svinestald og til sidst endnu en gl. svinestald, som er oplagt til f.eks. hestebokse.

Stuehuset er løbende blevet renoveret og moderniseret med respekt for den gamle gård, og fremstår i en flot velholdt stand. Her skal det blandt andet fremhæves at samtlige vinduer er skiftet til vedligeholdelsefrie vinduer. Stuehuset byder på 200 godkendte kvm., med mulighed for at inddrage 100 kvm. yderligere på det uudnyttede loft.

Stuehuset er indrettet med: Rummelig entré med adgang til den rummelige spisestue. Herfra videre forbindelse til rummeligt køkken med god bord- og skabsplads med mulighed for spiseplads samt tilhørende viktualierum. Fra entréen har du desuden adgang til badeværelset med bruseniche, og soveværelset med tilhørende walk-in. To stuer ensuite med mange indretningsmuligheder. Afslutningsvis finder du rummeligt bryggers, hvorfra du kan træde optil 1. salen med et værelse.

Her er der plads til den store familie, der gerne vil bo på landet, med mulighed for at sætte sit eget præg på drømmeejendommen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Pøtvej 4, 7130 Juelsminde2.495.000 kr.11.725 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.713 kr/mdrLystejendomEnergimærke: EStørrelse: 200 ㎡Grund: 81541 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1893Sidste tilstandrapport er fra: 2022-09-05 check den her