Præstemarksvej 19, 8305 Samsø

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot renoveret ejendom kun 250m fra stranden

Velbeliggende ejendom i det åbne land kun 250 m fra stranden og med flot udsigt over landskabet fra begge etager og kig til vandet mod øst fra 1 salen.

Indenfor indeholder ejendommen et praktisk bryggers med bord med vask, vaskemaskine, tumbler og god skabsplads, stort og lyst køkken-alrum med spiseplads, brændeovn og udgang til haven mod øst. Køkkenet er med hvide fronter samt. flot træbordplade, og en praktisk stålbordplade omkring vask. Derudover er der i stueetagen, stort badeværelse med klinkebelagt gulv og fliser i brusenichen, et stort soveværelse, og en stue med hele to udgange til stor sammenhængende træterrasse mod syd og vest. Der er gulvvarme i badeværelset. Alle husets opholdsrum er med flotte lyse trægulve.

Fra stuen er der trappe til 1. salen som er indrettet til kip med synlige og frilagte bjælker. Her er en stor repos med brændeovn og tagvinduer med kig til vandet mod øst.samt to store værelser i gavlene. Udnyttelsen af tagetagen er ikke registreret i BBR.
Der er der el-radiatorer i værelserne og stueetagens stue samt en luft-til-luft varmepumpe i køkkenet. Ejendommen fremstår rummelig og velholdt med god plads til familielivet både ude og inde.
I husets nordgavl en ældre separat lejlighed med egen indgang. Lejligheden består af en entre/bryggers, en stor stue og et soveværelse. Der er i forlængelse af soveværelset et badeværelse med bruser. Lejligheden er ikke moderniseret.

Ejendommens udearealer byder på store flise- og træterrasser der giver mulighed for at nyde solen hele dagen. Der er store træer og græsarealer der giver masser af plads til udfoldelse og leg. Haven er delvist lukket, da der er naturhegn vest for huset og åbent ud til markerne øst for huset.

Den charmerende landsby Nordby, der byder på idyllisk gadekær, klokketårn, spisesteder og forskellige butikker ligger ganske tæt på ejendommen. På Nordøen finder man også fantastisk fredet natur, havnemiljø og dagligvarer. Der er gode færgeforbindelser til Sjælland fra Ballen havn og fra Sælvig havn til Jylland og direkte passagerfærge til Aarhus C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Præstemarksvej 19 , 8305 Samsø2.775.000 kr.18.750 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.354 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 148 ㎡Grund: 2000 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1914Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-17 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x