Provstigade 3, 5610 Assens

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

132 m2 flot lys byejendom

I en lille sidegade sælges denne yderst velholdte og charmerende byejendom, som med sine 132 m2 er en god og funktionel bolig for de fleste familier.

De lyse rum samt den gode loftshøjde møder en, når man træder ind i huset. Boligen er løbende blevet moderniseret og vedligeholdt med respekt for husets stil og alder.

Fra entréen med den fine trappe til 1. sal har man adgang til en hyggelig opholdssstue med pæne plankegulve, og hvor lyset kommer godt ind i boligen. Herfra er der videre indgang ind til den pæne spisestue.

Fra den rummelige spisestue er der åben forbindelse til køkkenet, som er renoveret i 2011. I spisestuen er der dejligt kig ud til den skønne gårdhave og haven bagved huset. I stueetagen desuden et godt stort bryggers samt bagudgang til gårdhaven.

1. sal har med de 60 m2 god plads og består af fint repos med arbejdsplads, 4 værelser samt badeværelse med bruser. Der er derfor god plads til familien eller til at have overnattende gæster på besøg.

Bagved huset har ejer etableret et rigtig hyggeligt gårdhavemiljø med smukke flisebelægninger, overdækket træterrasse fra 2021 samt et overdækket areal. Hele haven er af nuværende ejer smukt anlagt og har flere gode hyggekroge.

Alt i alt en rigtig velholdt byejendom, og hvor man på et par min. er ved byens torv og butikker samt det kendte kultursted Tobaksgården.

Energimærke C og lavt fjernvarmeforbrug.
Fibernet muligt….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Provstigade 3 , 5610 Assens1.385.000 kr.10.344 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.376 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 132 ㎡Grund: 314 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-12 check den her

Provstigade 3, 5610 Assens

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Vil du bo midt i byens hjerte af Assens by, men samtid have ro i hverdagen? Så er denne villa den perfekte mulighed for dig.Denne dejlige villa summer af herskabelighed og charme. Man fornemmer med det straks, når man ser de røde mursten, som er lagt i år 1900. Samme periode, hvor der blev opført nogle af landets flotteste villaer. Fælles for disse ejendomme er at de blev opført i kvalitet lige fra nederste sokkel til øverste tagesten. Efterfølgende er ejendommen renoveret med respekt for den stil den er bygget i. Man møder en smuk entré med videre adgang til huset rummelige stue, spisestue og køkken. Vinduespartier mod facaden, er fra år 2011 og vinduespartierne vendt mod haven er fra 2007. Huset har fået en generelt god renovering med vinduer, køkken, isolering og andre gode tiltag. Huset er indrettet fantastisk med hele 4 værelser, så her er der plads til alle. Udover, at ejendommen er i en virkelig god stand, ude som inde, er der en have, som skal opleves! Der er dejlige terrassemiljøer, hvor man kan opholde sig i sol, men også dejlige overdækkede arealer, hvor man på en lun sommerdag kan få oplevelsen af at være sydpå. Der er skønne kroge, hvor man kan komme hjem efter en lang dag på arbejdet og nyde livet og de lyse sommeraftener.Beliggenheden er attraktiv. Ejendommen er beliggende midt i Assens by, på en stille og rolig vej. Ikke langt fra ejendommen findes spisesteder, byens mange specialforretninger, Tobaksgaarden der tilbyder unikke kulturoplevelser, dagligvareforretninger, skole, børnehaver, biograf, skov og sidst, men ikke mindst: HAVET. Assens har en meget smuk kystlinje og måske Danmarks smukkeste solnedgang. Lyder det spændende? Så er vi klar til at byde dig velkommen på Provstigade 3….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Provstigade 3 , 5610 Assens1.495.000 kr.11.165 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.553 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 132 ㎡Grund: 314 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1900