Regnbuen 74, 3400 Hillerød

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Lyst og moderne rækkehus med 4 værelser i grønne omgivelser

Børnefamilie, se her! Dette rummelige og velindrettede rækkehus i to plan ligger suverænt godt placeret på en rolig vej i Ullerødbyen i den vestlige del af Hillerød – få skridt fra skole, idrætsfaciliteter, daginstitutioner og grønne områder. Børnene kan lege frit med områdets mange børn på de skønne fællesområder, og der er også gode indkøbsmuligheder tæt på. Samtidig får I let adgang til alle byens mange tilbud – det tager under 20 minutter at cykle til Hillerøds charmerende midtby.

Bebyggelsen er opført i 2011 i en moderne, funkisinspireret arkitektur med grønne arealer mellem husrækkerne. Boligen tager sig flot ud med sin hvidpudsede facade, og indenfor er der en lys og venlig atmosfære takket være de store vinduespartier. Da der er tale om et enderækkehus, får I ekstra meget naturligt lys ind i boligen, og I får også ekstra udendørsplads med terrasse og have, hvor I kan nyde solen og den friske luft.

Boligen fremstår lys, indbydende og helt indflytningsklar – blandt andet er alle hvidevarer skiftet inden for de sidste to år. Indretningen er ideel til familien med børn. I stueplan finder I et stort sammenhængende opholdsmiljø med åben forbindelse mellem køkken/alrum og stue. Fra både alrum og stue er der udgang til terrasser, så ude og inde er særdeles godt forbundet. I stueplan er der desuden et badeværelse og en entré. På førstesalen er der fire gode værelser samt et badeværelse.

Lyder det alt sammen som noget for jer? Ring til EDC og bestil en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Regnbuen 74 , 3400 Hillerød3.795.000 kr.29.419 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.191 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 126 ㎡Grund: 285 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2011Sidste tilstandrapport er fra: 02.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Regnbuen 74

Annonce: