Regner Lodbrogs Vej 100, 5200 Odense V

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Totalrenoveret villa i roligt kvarter i Bolbro

Sådan! Sådan skal det gøres! En omfattende indsats ligger til grund for, at denne villa fra 1953 nu fremstår i sin ultimative topform. Husets charmerende udtryk er bevaret, mens den afdæmpede, smagfulde indretning klæder boligen godt. Så hvis I søger en base i Bolbro, bliver det kort sagt ikke meget bedre eller meget nemmere end her.

Indenfor tager indretningen udgangspunkt i fire forskudte plan inklusiv kælderen, så ud over god plads byder boligen på en uforlignelig og hyggelig stemning. Netop de forskudte plan sikrer en bedre sammenhæng på tværs af boligens afsnit, ligesom også lysindfaldet får optimale betingelser. Samtidig er villaen moderniseret i et lækkert udtryk, hvor æstetik er vægtet lige så højt som funktion. Dét ses blandt andet i de diskrete akustiklofter og det dekorative træpanel på væggen i opholdsafdelingen.

Boligens fire værelser fordeler sig to og to på de øverste plan. På reposen op til de to øverste etager er der god plads til et fint hjemmekontor. Ligeledes rummer villaen to store badeværelser, hvoraf det ene er placeret i underetagen, der fremstår i lige så upåklagelig stand som resten af huset. Her finder I desuden bryggerset og et disponibelt rum, mens villaens lyse entré udgør bindeleddet mellem afsnittene. Kronen på værket er den lyse opholdsafdeling, hvor køkkenet er flot integreret i en niche.

To store havedøre forbinder stuen med havens nyanlagte terrasser, som er perfekt placeret på solsiderne. I syd får I en træterrasse, mens fliseterrassen i vest vinder favoritværdigheden hen under aften. Selve indkørslen er grusbelagt, og selvom grunden er på overskuelige 403 m2, er haven stor nok til kongespil eller måske en havetrampolin. Bedst af alt er både hækken og troldhasselen bevaret, så I kan høste alle fordelene ved et ungt hus og en gammel have.

Boligens familievenlige kvaliteter inkluderer også den attraktive adresse i udkanten af Bolbro. Inden for en kilometer er alle fornødenheder tilgængelige, mens legepladser og grønne områder kendetegner det umiddelbare nærmiljø. Med tre kilometer til city og nem adgang til motorvejen ligger boligen også godt, uanset om arbejdspladsen er funderet lokalt eller udenbys.

Vi uddyber selvfølgelig alle detaljerne i det omfattende arbejde ved en fremvisning – kontakt os med det samme….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Regner Lodbrogs Vej 100 , 5200 Odense V3.295.000 kr.26.130 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.015 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 107 ㎡Grund: 403 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1953

Regner Lodbrogs Vej 100, 5200 Odense V

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Gennemrenoveret villa – fra kælder til kvist

home Odense Nord udbyder nu stolt denne helt fantastiske villa beliggende på Regner Lodbrogs Vej. Boligen har i 2022 været igennem den helt store totalrenovering, så der i dag står en yderst gennemført bolig, hvor der er kredset for detaljerne. Boligen har i 2022 bl.a. fået nyt tag, nye træ/alu vinduer, nyt køkken, nye badeværelser – og vi kunne fortsætte…. Når man træder ind i boligen, vil man opleve, at rummet åbner sig op for en. I hallen er der loft til kip med synlige bjælker, ovenlysvind…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Regner Lodbrogs Vej 100 , 5200 Odense V3.695.000 kr.29.302 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.017 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 107 ㎡Grund: 403 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1953Sidste tilstandrapport er fra: 28.11.2022 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x