Reinhard Van Hauensvej 17, 3300 Frederiksværk

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Livskvalitet for livsnydere

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/6 – klik på billede –

I skovens dybe stille ro, eller hist hvor vejen slår en bugt…..

Det er virkelig sandt på Rein van Hauens Vej 17. Du kommer til huset ad den krogede sommerhusvej – hvor du langsomt kommer længere og længere ind i skoven, Asserbo Plantage.

Når du parkerer bilen og træder ud møder du straks den skønne duft af fyrretræer, og mærker det helt specielle lys når solen skinner igennem trætoppene. Grunden er en skøn naturgrund med en lille græsplæne og med mange smukke træer. Imellem træerne er der beskåret så du får et smukt kig fra den store træterrasse.

På husets øst-side er der en skøn overdækket træterrasse – den er så stor at her både er plads til de mudrede løbesko, ekstra brænde til brændeovnen og en stor spiseplads. Herfra kommer du ind i den rummelige entre og videre ind i husets hjerte den store opholdsstue med lofter til kip og udgang til terrassen. I det rummelige, åbne køkken kan I sagtens være flere der kokkererer sammen og samtidig er I en del af livet i stuen. I huset finder du også 2 store soveværelser, det ene med direkte adgang til godt badeværelse med brusenische og plads til badekar. Godt værelse og gæstebadeværelse.

På grunden finder du også et smukt og godt indrettet udhus, med god plads hvor man sagtens kan holde varmen om vinteren.

Er du til natur og fred – så er dette hus drømmen. Asserbo Plantage har mange mountainbikespor, skønne stier til vandreture, orienteringsløbs spor – og så alle de hemmelige steder med kantareller. Fra Rein van Hauens Vej er u er inde i Plantagen på bare 5 minutter. Stranden når du på 15 minutter på cykel ad de smukke stier, og du kan snildt cykle til både Tisvildeleje og Liseleje igennem skoven også.

Fristet? Ring til Lene på 48 70 84 12

*********

Vil du vide hvad du kan tjene ved at leje dette hus ud?

Måske det kunne være attraktivt for dig at leje huset ud ? Vi har et udlejningsbudget som er udarbejdet af Feriepartner Nordsjælland.
Du er også meget velkommen til at ringe direkte til dem for at høre om dine muligheder på 47 74 63 34….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Reinhard Van Hauensvej 17 , 3300 Frederiksværk5.495.000 kr.51.116 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.269 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 105 ㎡Grund: 1800 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2001

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x