Remmerstrandvej 137, 7620 Lemvig

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Dejligt sommerhus tæt på fjorden

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/2 – klik på billede –

I det skønne Remmerstrand har du nu mulighed for at erhverve et hyggeligt sommerhus, med kun ca. 100 m fra hoveddøren til vandkanten – tættere på kan man næsten ikke komme. Her er der rig mulighed for at bade, kitesurfe eller andre former for vandsport.

Et dejligt sommerhus indrettet med et stort opholdsrum, bestående af køkken – alrum og stue i et, hvor der er brændeovn, samt med god plads til hyggeligt samvær, hvis vejret ikke tillader udendørs aktiviteter. De store vinduespartier giver et dejligt lysindfald, og med udsigt til fjorden. Foruden det skønne opholdsrum rummer huset også 3 soverum, med i alt 7 sovepladser, samt et badeværelse med bruseniche.

Sommerhuset ligger på en 1193 m2 stor ugeneret grund. Her der er et skønt græsareal med plads til leg og boldspil. Udenomsarealerne byder på mange hyggelige stunder, bl.a. på de dejlige terrasser. Anneks med tilhørende terrasse.

Remmerstrandvej 137 ligger med kun 15 minutters kørsel til både Lemvigs og Struers midtby og blot 4 km. fra nærmeste købmand. .

Tag med os på fremvisning og se de muligheder sommerhuset byder på og ikke mindst den skønne beliggenhed. Tilmeld dig 1 til 1 fremvisning eller ring allerede i dag på tlf. 97 85 19 00, så aftaler vi en tid, som passer dig – Vi viser frem alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Remmerstrandvej 137 , 7620 Lemvig2.195.000 kr.29.743 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.531 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 72 ㎡Grund: 1193 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1966

Der er ingen anmendelse på “Remmerstrandvej 137

Annonce: