Rendbækvej 90, 9493 Saltum

En anmeldelse på “Rendbækvej 90

  1. Malele Larsen har lagt 1 vurdering(er)
    22. januar 2023

    Jeg syntes, at landejendom nær Saltum er et meget flot sted. Det har en smuk udsigt over de omkringliggende marker, der giver det et afslappende miljø. Interiøret er rummeligt og godt indrettet med mange store vinduer, som giver mulighed for masser af naturlig lysindfald. Derudover har ejendommen masser af faciliteter til rådighed, man kan have plads til en trampolin og leg i haven.

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Ønsker du masser af luft omkring dig, og har du en pladskrævende hobby, så har vi ejendommen til dig her.Indvendig:Ejendommen er indrettet med stort bryggers med gulvvarme og hvor der er plads til hele familiens overtøj, køkken/alrum med gulvvarme i køkken afdelingen og stor stue med spiseplads, dejligt lysindfald og gulvvarme. Derudover er der 3 gode værelser. På 1. sal er der mulighed for at lave 3 værelser, men 1. salen trænger til en kærlig hånd for at den er i samme standart som stueplan. Udvendig:Det første man møder er den hyggelig gårdsplads til denne 4 længet gård. Ejendommen råder over 3 gode udhus. I den ene af udhusene er der værksted med lift og varme, i den anden er der 4 hestebokse, den tredje er der garage og det sidste udhuse er der plads til opbevaring. Alle udhusene er i rigtig fin stand Beliggenhed:Ejendommen ligger i Rendbæk, som er et område beliggende mellem Pandrup og Saltum. Til ejendommen medfølger der 3 HA. jord. 1 HA ligger sammen med ejendommen, og de sidste 2 HA ligger ned til Ryå. Så søger du en velholdt ejendom med gode udhusbygninger og beliggende i landlige omgivelse, så har vi ejendommen til dig her. Ring til os for en fremvisning….

Anmeldelser: 1

Global vurdering (1 vurdering): rate-3rate-3rate-3rate-3rate-3
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: rate-4rate-4rate-4rate-4rate-4
Støj og trafik: rate-5rate-5rate-5rate-5rate-5
Beliggenhed & demografi: rate-2rate-2rate-2rate-2rate-2
Mægler & prissætning: rate-3rate-3rate-3rate-3rate-3
EnergiMærke & boligopvarming: rate-2rate-2rate-2rate-2rate-2

Stamdata

Rendbækvej 90 , 9493 Saltum1.595.000 kr.6.917 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.623 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 230 ㎡Grund: 30197 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1889