Ribe Landevej 77A 1, 7100 Vejle

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Bynær lejlighed

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/12 – klik på billede –

Hyggelig og lys ejerlejlighed med udsigt over Kongens Kær, en del af Vejle Ådal, der i dag er fuglereservat. Området indbyder til gode naturoplevelser og til løbeture eller gåture via stisystemet ind til Vejle. Lejligheden ligger på 1. sal i en rød murstens ejendom fra 1928. Lejligheden er løbende blevet opdateret med køkken, gulve, lofter mv. Der er lyse plankegulve, hvide vægge og en dejligt lysindfald, der gør at lejligheden er hyggelig og varm.

Den hyggelige atmosfære opleves når man kommer ind i det lyse køkkenalrum, hvor der er plads til at spise sammen og nyde den fine udsigt. Alrummet hænger sammen med stuen, hvor udsigten ligeledes kan nydes fra sofaen. Den lyse lejlighed har derudover soveværelse, et værelse, og et badeværelse med bruser og god plads til at vaske tøj.

Man har egen indgang med opbevaringsplads med en lys trappe op til lejligheden, og der er fælles cykelskur og parkeringsplads. Når solen skinner er der rig mulighed for at nyde den, i den bagvedliggende have eller på terrassen der ligeledes er fælles. Fra haven er der en smuk udsigt til skoven som ligger bag ejendommen, her kan årstidernes farve skifte føles, når trækronerne skifter farve.

Lejligheden ligger i cykel- og gåafstand til centrum af Vejle, og med busforbindelse tæt ved, så der er ikke langt når de daglige indkøb skal gøres. Der er rig mulighed for kulturelle oplevelser, en tur i biografen eller en shoppetur på både gågaden og i Bryggen. Der er ligeledes heller ikke langt til skole, daginstitutioner m.m.
Den jyske motorvej som giver nem adgang til det øvrige af trekantsområdet eller Århus, nås på 5-7 minutter i bil. Toget nås på 3-5 minutter på cyklen.

Udover dette, er der kommet fjernvarme ind i 2023.

TRYGHED hos EDC – her kan du som køber tegne en unik forsikring på denne lejlighed!
I forbindelse med køb via EDC, kan vi i samarbejde med Gjensidige Forsikring, tilbyde dig en forsikring, som øger din tryghed, når du køber ejerlejlighed/andelsbolig.
Forsikringen dækker:
Mangelfulde og ulovlige EL
Mangelfulde og ulovlige VVS installationer…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ribe Landevej 77A 1, 7100 Vejle1.195.000 kr.13.580 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.904 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 88 ㎡Grund: 466 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1928Sidste tilstandrapport er fra: 2006-11-23 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x