Ribevej 223, 6040 Egtved

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Eventyrlig naturgrund med nedrivningsklar ejendom

Vend blikket mod Ribevej 223 i Egtved, for her udbyder vi nu en stor naturgrund med et autentisk hus til fjernelse – Ejendommen er moden til nedrivning og I får således mulighed for at starte forfra med en ny ejendom, der er skræddersyet efter jeres ønsker og behov med denne skønne beliggenhed. Naturgrunden tæller intet mindre end 5.617 kvm, og dens frodige beplantning byder på rolige og private rammer, samt tiltrækker et rigt dyreliv.

Den nærliggende landsby: Egtved er en attraktiv landsby som ligger inden for rimelig afstand af både Billund, Kolding og Vejle. I Egtved finder du en bred vifte af butikker og servicefunktioner. Der er både skole og børneinstitutioner samt et rigt foreningsliv, der byder på talrige stærke fællesskaber, altså alt hvad man behøver i hverdagen.

Huset på grunden er, som tidligere nævnt, til nedrivning. Med andre ord kan man opføre lige nøjagtig den drøm eller det hjem, man kunne tænke sig.

Den store naturgrund giver rigtig mange muligheder, og hvis det vækker nogen form for interesse, bør man komme ud og se det med egne øjne. Drømmer du om at bygge et helt nyt hus mellem Kolding, Vejle og Billund efter nøjagtigt de behov og ønsker, du har, er dette en oplagt mulighed for det!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ribevej 223 , 6040 Egtved175.000 kr.2.035 kr/㎡Ejer Udgifter: 993 kr/mdrVillaEnergimærke: Størrelse: 83 ㎡Grund: 5617 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1961

Der er ingen anmendelse på “Ribevej 223