Rimmevej 33, 6792 Rømø

6792 rimmevej 33 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt sommerhus med storartet natur-udsigt.

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/8 – klik på billede –

Nu udbydes et meget velholdt etplans træsommerhus, beliggende i den i den vestlige udkant af et af Rømøs ældste sommerhusområder – Langdal med en enestående udsigt over strandengene og med dige-klitlandskabet i baggrunden. Langdal grænser op til det mere kendte område, Sønderstrand. Huset er beliggende ca. 1 km fra Sønderstrand. Sønderstrand er den ene af Rømøs to store sandstrande. Sønderstrand er op til 3 km bred og ud over badning foregår der bl.a. følgende aktiviteter på stranden: Strandsejlads, blokart-kørsel, kitebuggy-kørsel, kitesurfing og surfing. Sønderstrand er også offentlig fribadestrand.

Langdal sommerhusområde er beliggende i en af øens ældre klit-/hedeområder, hvis flora tidligere bestod af lyng – vekslende med div. græsarter. Da “sommerhusfolket” tog området i brug – blev der tilført især fyrretræsbevoksning for at skabe læ for vinden. Og således er det også tilfældet her på grunden. Antallet af træer på grunden er fint afstemt med mulighederne for også at få udbytte af solen i form af lys og varme på terrasserne samt inde i huset.

Huset er et Ramsjø hus opført i 1981. Grunden er 2.647 m² beliggende på en relativ højtliggende naturgrund.(2,6 m over havet iflg.dingeo.dk. Huset er trukket pænt tilbage fra vejen. Du kan opholde dig ugeneret i og omkring huset.

Huset består af entré/garderobe med vaskemaskine, tørretumbler og flisegulv, 2 næsten lige store soveværelser med hver en dobbeltseng (140 cm), skab og gulvtæpper, et badeværelse med bruseniche og fliser på gulv + vægge i bruseniche, et større soveværelse med en dobbeltseng, skab og tæpper på gulv samt et stort kombineret spise- og opholdsstue med bl.a. smagfulde møbler og brændeovn i åben forbindelse med et veldisponeret køkken med bl.a. komfur med 4 keramiske kogeplader, køle-fryseskab og opvaskemaskine. Laminatgulv i hele rummet. Fra stuen udgang til en delvis overdækket/delvis afskærmet og delvis lukket PVC-terrasse. Terrassen vender mod øst, syd og vest. Fra terrassen såvel fra huset har du en storartet udsigt til det ubebyggede område mellem sommerhusområde og klitter/strand. Huset råder også over et udhus på ca. 10 m² og et brændeskur/overdækning.

Sælger har foretaget følgende forbedringer på huset: Udskiftet taget på nordsiden (2017), udskiftet alle vinduer og udvendige døre (2021), renoveret badeværelse og entre inkl. installationer, nyt laminatgulv i stue/køkken, udskiftet brændeovn og anlagt ny terrasse.

Huset opvarmes med el – suppleret af brændeovnen. Der er gulvvarme i entre/garderobe og badeværelse.

Huset er ikke tilmeldt udlejning i 2023. Vi har derfor indhentet et 2024 udlejningsbudget gennem Feriepartner Rømø. Se salgsopstillingen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rimmevej 33 , 6792 Rømø2.145.000 kr.27.221 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.489 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 80 ㎡Grund: 2647 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1981Sidste tilstandrapport er fra: 2023-09-25 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x