Ringkøbingvej 9, 6800 Varde

6800 ringkobingvej 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Smuk murermestervilla med dejlig have i hjertet af Varde

Kvaliteterne står i kø i denne villa, men arkitekturen, den velanlagte have og den fantastiske beliggenhed er uden tvivl de allerstørste. Villaen ligger lige midt i byen med få skridt til Føtex og kun lidt længere til gågaden, Torvet og Arnbjerg. Villaen i sig selv er et pragteksemplar af en murermestervilla med masser af skønne detaljer, der giver et hjem med en særlig varme og charme. Med i købet følger desuden en nøje anlagt have med stensatte bede, formklippede træer og en fin lille havepavillon.

Fra vejen fremstår villaen indbydende med rødt tegltag, masser af detaljer i murværket, stor karnap og en smuk hoveddør med udskæringer. Hvide vinduer med afrundet afslutning og en hvid, let svungen trappe fuldender det harmoniske udtryk. Forhaven er belagt med herregårdssten og et dekorativt bed med stedsegrønne, små træer og skærver, hvilket matcher den mondæne arkitektur.

Indenfor er noget af det første, man bemærker vægpanelet i entreen, dernæst træder man videre ind og får øje på det fineste sildebensloft og et køkken i charmerende design med fyldningsfronter. Foruden disse detaljer er murermesterbuen, plankegulvet og den store karnap alt sammen med til at understrege bygherrens kærlighed til godt håndværk og gedigne materialer.

Men det er ikke kun håndværket, der er i orden. Funktionaliteten er også i top – og det samme er både lysindfaldet og rumfordelingen. I alt 242 etagemeter er fordelt på to stuer, køkkenalrum og to store værelser samt gæstetoilet og badeværelse. Og dertil kommer kælderen, hvor der er indrettet hjemmebar, depotrum og badeværelse. Endelig er der direkte adgang til en dejlig udestue fra stuerne.

Grunden er ikke kæmpestor, men til gengæld er den superflot – og fordi den er så velanlagt, har man bare lyst til at bruge hver en solskinstime herude. Enten i den lille pavillon eller på den hævede terrasse, som vender mod vest. Sidstnævnte er der direkte adgang til fra udestuen og den ene stue.

Med andre ord får du her en arkitektonisk flot villa med mange smukke detaljer, en flot anlagt prydhave og en attraktiv, central beliggenhed. Bestil en fremvisning, hvis det matcher dine ønsker….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ringkøbingvej 9 , 6800 Varde2.250.000 kr.12.228 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.021 kr/mdrVillaEnergimærke: FStørrelse: 147 ㎡Grund: 465 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1924Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x