Rishøjen 32, 9632 Møldrup

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Smuk villa i nordisk stil

Denne villa finder man på en af de nyeste udstykninger i Bjerregrav. Byen tilbyder friskole, indkøb, børnehave, dagplejer, børneskov, frugtlund og hundeskov, som bare er nogle af de ting, man kan lave i den aktive by. Byen har et stærkt sammenhold, og der er mange ting man kan lave som barn, men bestemt også som voksne. Byen ligger også op af smuk natur, her kan også nævnes Hvolris Jernalderlandsby.
Villaen er arkitektonisk smuk og gennemført hele vejen igennem. Her er tænkt over alle detaljer og valgt materialer fra øverste hylde. Man har f.eks. Dinesen trægulve i hele huset, som giver et helt fantastisk udtryk og udstråling.

Villaen rummer: flot entré med et helt unik kig gennem huset og ud på villaens fantastiske udsigt. Fra denne gang er der adgang til husets brygges, og derfra videre til huset dobbelt garage, som også rummer et godt værksted. Ydeligere fra den smukke fordelergang har man adgang til de to gode værelser. De har en god størelse, og med en lille fin detalje ved skabene, som man bare skal opleve. Fortsætter man videre, kommer det åbne kontor, hvor man nemt kan lave et ekstra værelse, hvis man ønsker det. Dernæst er der et stort smukt soveværelse med walk-inn og et stort flot badeværelse, hvor der igen er kræset for dejtalerne. Dette kan ikke beskrives, men skal bare opleves. Til sidst åbner huset sig op i et stort leverum. Her får man et stort og helt unikt leverum eller køkkenalrum i åbenforbindelse med stuen. Villaen har et meget smukt snedker lavet køkken med utrolige flotte detaljer – dette køkken er et helt kunstværk i sig selv. Køkkenet byder på masser af plads, og endda et godt viktualierum. Alrummet hænger godt sammen med stuen, hvor der også er en biopejs, som bringer masser af hygge. De store vinduespartier giver et fantastisk lys, og gør at man får naturen og udsigten helt tæt på.

Huset er omgivet af en nem have, hvor der er lavet nogle gode terrasser og hyggekroge. I husets baghave er der lavet nogle fine indhak, hvor man f.eks. har plads til grillen eller mulighed for at lave en lille udendørs alkove. Tæt på boligen findes både fællesarealer, bålsted og fodboldbaner.

Huset er utroligt smukt og har den flotteste nordisk stil, der for en til at slappe af og bare nyde udsigten – kom og oplev det….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rishøjen 32 , 9632 Møldrup3.195.000 kr.13.952 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.191 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 208 ㎡Grund: 1289 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2022

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x