Røddingevej 42B, 4780 Stege

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Skøn, lille landbrugsejendom med ca. 3 ha jord

Ejendommen ligger i den hyggelige landsby, Røddinge, som har et godt sammenhold blandt beboerne. Ejendommen ligger forholdsvis tæt på en dejlig, lille strand, den er indflytningsklar og har billige varmeudgifter.

Boligen er indrettet med en lys og rummelig entré med klinker, hvorfra I kommer til et stort åbent og lyst køkken med viktualierum og en lille ”kartoffelkælder”. Køkkenet er i åben forbindelse med spisestue og stue. Spisestuen er med store vinduespartier og varmepumpe. Herfra er der endvidere udgang til en hyggelig udestue med den skønneste udsigt over den smukke og velanlagte have. Stuen er med brændeovn og udgang til haven. Der er herudover en lille gang til et stort soveværelse med skabsvæg og til et hyggeligt, åbent kontor, som vil kunne laves til et ekstra værelse, hvis der er brug for dette. Her er endvidere et pænt og velholdt badeværelse med klinker, gulvvarme og brus samt et rummeligt bryggers med udgang til haven og til den store garage.
Loftshøjden i underetagen er ca. 1,95 cm på det laveste sted.

1. salen er indrettet med 2 store rum. Det ene er i dag indrettet som kreativitetsrum. Her er en varmepumpe samt dobbeltdør til den franske altan. Det andet er et meget stort soveværelse med walk in closet og loft til kip.

Her er et skønt lysindfald fra de mange, store vinduer. Fra du kommer ind i den lyse entré, til du står i det store, lyse soveværelse, fornemmer du ro, og at her er kælet for alle detaljer.

Haven er et kapitel for sig. Når I træder ud af havedøren og går ud i haven, åbner den skønne, parklignende have sig. Hvert et træ og hver en plante er sat af sælger, som har boet her og passet hus og have i mange år. Her er mange forskellige haverum i haven, flere gode terrasser, frugttræer, højbede, et lille have bassin med guldfisk samt et stort græsstykke, hvor den kommende ejer kan anlægge frugtplantage, urtehave el.lign. Haven går helt op til kanalen, og her er masser af dyre- og fugleliv.

Til ejendommen hører også en stor og charmerende lade, hvor der er værksted, opbevaring, brænderum og plads til dyr, hvis det er et ønske.

Der er luft til vand anlæg, 2 luft til luft varmepumper og en brændeovn på ejendommen. Endvidere bliver der i februar 2023 monteret solceller på ejendommen, et 6 kWh. anlæg. Ejendommen er tilsluttet et pilerensningsanlæg, som næsten alle i Røddinge-Sprove er fælles om.

Skolebussen kører forbi på Røddingevej, og der er kun 4,5 kilometer til Fanefjord, hvor der er Dagli´Brugsen.

Røddinge er en aktiv by med forsamlingshuset ”Håbet” som centrum. Her er fællesspisninger og andre sociale arrangementer. Nede ved stranden er der mulighed for at bade og have en lille båd liggende.

En fantastisk lille perle, midt i byen, og samtidig er man fuldstændig ugeneret i den store have.

Nøgleord: Indflytningsklar, landbrugsejendom, billig opvarmning, skøn have, det gode liv på landet, mulighed for at være selvforsynende, fred og ro, dyrehold….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Røddingevej 42B , 4780 Stege2.150.000 kr.10.142 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.757 kr/mdrVilla/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 202 ㎡Grund: 29629 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1870

Der er ingen anmendelse på “Røddingevej 42B

Annonce: