Rødegårdsvej 66 1-tv, 5000 Odense C

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

I det eftertragtede rødegårdskvarter!

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/12 – klik på billede –

EDC-Åløkken har nu den herlige fornøjelse at præsentere Rødegårdsvej 66, 1. tv, som samler kanon beliggenhed og kvalitet i et harmonisk samspil.

Selvom boligen besidder talrige kvaliteter, er det beliggenheden, der vil være afgørende. Dette gælder især, hvis du søger en central adresse med bekvem gå- og cykelafstand til alt det, der gør Odense levende og interessant. Du har kun en kilometer til butikkerne i gågaden, og hvis du bevæger dig den anden vej, er der halvanden kilometer til Rosengårdcentret. Universitetet kan nås på en kvarters cykeltur, og adressen nyder også praktisk afstand til SuperBrugsen lige lidt nede af gaden. Ikke mindst er ejendommen placeret ved en af Odenses charmerende haveforeninger, hvilket giver det umiddelbare nærområde et grønt præg

Lejlighedens planløsning omfatter en stue, et køkken, et badeværelse og et soveværelse med tilhørende nordvendt altan.

Når du træder ind i lejligheden bliver du mødt at rummelig entré med plads til alt i opbevaring af hverdagens påhæng og entré møbler. Herfra ledes du ind i lejlighedens rummelige stue, der fungerer som et naturligt samlingspunkt for både dig og dine gæster. Med tilstrækkelig plads til sofa- og tv-arrangement samt spisebord skaber stuen en behagelig atmosfære.

Køkkenet er praktisk indrettet med hvide låger og en rustik, mørk bordplade og byder på god opbevaringsplads til køkkenredskaber. Badeværelset er indrettet med toilet placeret bagved og bruseniche foran håndvasken. Der er gode skabe i badeværelset.

Til sidst har vi soveværelset som rummer et højskab og pladsen til at placere sin king size seng, samt kommode og skrivebord. Videre ind i soveværelset åbner sig udgangen til den dejlige nordvendte altan.

Lejligheden indeholder trægulv i alle rum udover køkken og badeværelse, og kommer med to kælderrum og ekstra opbevaringsplads.

Udvendigt er en fælles terrasse med havemøbler i gården.

Vi står til rådighed for fremvisning syv dage om ugen!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rødegårdsvej 66 1-tv, 5000 Odense C678.553 kr.10.602 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.397 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: DStørrelse: 64 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1936

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x