Rødegårdsvej 99, 4720 Præstø

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Murstensvilla løbende renoveret – beliggende naturskønt, tæt på by og vandet i Præstø

Åbent hus med tilmeldingskrav 18/3 – klik på billede –

Med denne skønne villa på Rødegårdsvej får du den perfekte beliggenhed med følelsen af både byliv og livet på landet. Her er du nemlig tæt på både institutioner, skole og indkøb, men samtidig har man det åbne landskab, med udsigt ud over marker lige i baghaven – bedre bliver det ikke!

Når du træder indenfor i boligens entre, får man med det samme et indblik af boligens moderniserede 146 kvadratmeter. Boligen byder på et stort åbent køkken/alrum med en hjørnestue i forlængelse. I stuen finder du en indbygget pejs i væggen, der giver frit udsyn til køkken/alrummet – perfekt detalje til familiehyggen. Lyst badeværelse med brus, samt et stort bryggers til alt overtøjet og vaskemaskine.
På 1. salen finder du 3 store værelser, samt et disponibelt rum der med fordel kunne bruges som walk-in. Derudover er der også en hyggelig hems med udsigt ud over de åbne marker. Boligen har løbende gennemgået forbedringer og fremstår indflytningsklar.

Med en grundstørrelse på 835m² medfølger en skøn have, hvor solens stråler kan nydes hele dagen. Og skulle man opleve at vejret ikke var helt i top, så frygt ej – boligen byder nemlig på en overdækket terrasse, med masser af plads til familien.
Skal det være nemt, enkelt og bekvemt ringer du bare til EDC Vordingborg på 5598 5620 alle ugens dage for fremvisning. Frisk luft og det søde liv som husejer medfølger uden beregning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rødegårdsvej 99 , 4720 Præstø1.895.000 kr.13.289 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.491 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 146 ㎡Grund: 835 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1979

Der er ingen anmendelse på “Rødegårdsvej 99

Annonce: