Romaltvej 112, 8960 Randers SØ

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skønt rækkehus i Romalt

Åbent hus med tilmeldingskrav 26/6 – klik på billede –

Velkommen til Romaltvej 112 velbeliggende centralt i Romalt. Rækkehusene på Romaltvej er sjældent til salg, og derfor har du nu muligheden for at blive den heldige ejer.

Området byder på alt hvad man har brug for i hverdagen –, indkøbsmuligheder og daginstitutioner. Her er ligeledes nem adgang til motorvejen, hvis du er pendler.

Boligen byder på 2 gode plan. Hvis vi starter i stueplan, bydes man velkommen i entréen, hvor der er adgang til et badeværelse, går vi videre ind finder vi et godt køkken alrum og stue i ét, men med en god vinkel på, så man alligevel kommer til at føle det er opdelt. Køkkenet fremstår lyst og lækkert, så man kan sidde og følge med i madlavningen spisebordet ved siden af.

Første salen byder på et godt og stort repos, samt 2 store værelser, begge værelser har fransk altan.

Til boligen er der tilhørende en lille have, hvor der er et godt terrasseområde, så man kan nyde den friske luft. Derudover medfølger der også en carport til rækkehuset.

Lyder dette som noget for dig? Så kontakt EDC Trio for din personlige fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Romaltvej 112 , 8960 Randers SØ1.745.000 kr.16.447 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.525 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 106 ㎡Grund: 236 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1987

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x