Rønnebærgrenen 52, 5500 Middelfart

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rønnebærgrenen 52, 5500 Middelfart

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/5 – klik på billede –

Fuldmuret kvalitetsvilla på 249 m2
Loft til kip i de lyse opholdsrum
Store værelser og to badeværelser
Skønne terrasser på alle sider af huset
Lukket vænge 500 meter fra Hyllehøjskolen

Mange ting taler godt for denne indflytningsklare etplansvilla i Skrillinge ved Middelfart. Først og fremmest er her tale om en fuldmuret kvalitetsvilla fra 2008, som med sine 249 m2 er mere end almindeligt rummelig. Også grunden hører til de største i Middelfart, og selve kvarteret er rigt på grønne områder og gode stisystemer, som blandt andet leder til Hyllehøjskolen blot 500 meter væk.

Det er dermed et både fredeligt og praktisk udgangspunkt, I får på Rønnebærgrenen. Der er boldbaner og legeplads i kvarteret, og med Rema 1000 i nærheden og en ny institution på vej ved skolen sørger lokalområdet for at dække jer godt op. Det gælder også i det større perspektiv, hvor de rundt regnet 400.000 arbejdspladser i Trekantområdet og Odense er nået på under en time.

Huset udgør en moderne fortolkning af en etplansvilla, og det er for eksempel værd at bemærke den dekorative gesims i murværket langs taget. Her er tale om en bolig med begrænset vedligehold, og ganske praktisk er det lave sadeltag ført ud over carporten, så I har tørskoet adgang indenfor. Den nemme have er desuden vestvendt, og da flisebelægningen udgør rundt regnet 400 m2, er der rigtig god terrasseplads på alle sider af huset.

Set fra oven er villaen bygget i en H-form, og dét kommer især opholdsafdelingen til gode. Det centrale køkken-alrum fungerer nemlig som boligens naturlige samlingspunkt, og rummet er særligt indbydende takket være loft til kip og et gavmildt, gennemstrømmende lysindfald. Også den tilknyttede stue udgør en skøn afdeling, hvor vinduerne er ført næsten til kip, så også her spiller dagslyset aktivt sammen med de stilsikre, nordiske materialer i indretningen.

De fire værelser er fordelt på to afdelinger, som har hver sit store badeværelse tilknyttet, og der er gjort ekstra ud af pladsen i børneafdelingen ved den rummelige og indbydende entré. Dertil rummer villaen et praktisk viktualierum ved køkkenet og et stort depotrum, som blandt andet indeholder teknikken til gulvvarmen. I den forbindelse er det nævneværdigt, at der kun blev brugt 12.000 kroner på fjernvarmen i hele 2022.

Kontakt os med det samme for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rønnebærgrenen 52 , 5500 Middelfart3.795.000 kr.15.048 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.925 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 249 ㎡Grund: 1397 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 2008Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-12 check den her