Rønnevænget 25, 8340 Malling

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

Charmerende sommerhus

Åbent hus med tilmeldingskrav 1/3 – klik på billede –

Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen til dette hyggelige sommerhus. Sommerhuset har den rigtige sommerhus-charme, men samtidig i en moderne stil. Det er beliggende i en lille lomme på Rønnevænget – helt fredeligt.

Husets køkken er i åben forbindelse med stuen. Her er plads til spiseplads og sofakrog. I forlængelse af stuen, er der en udestue, der kan fungere som en ekstra stue. Husets soveværelse har en god størrelse, da det er to værelser, der er slået sammen til et. Badeværelset er med brus. Huset er gennem de senere år blevet moderniseret, så det i dag har den moderne lette indretning.

Huset har terrasser rundt om huset, så der er mulighed for sol hele dagen.

Med en beliggenhed i denne ende af Ajstrup Strand, er der ikke langt til sandstranden. Samtidig er der heller ikke langt til skoven, hvis man vil have en frisk gåtur. Det hyggelige havnemiljø i Norsminde er også et besøg værd – og her kan man også nemt gå til. Fra Ajstrup er der offentlig transport i begge retninger – både til Odder og til Aarhus. Dagligvareindkøb kan klares i enten Beder eller Malling, hvor der er gode indkøbsmuligheder.

*****Hvad kan jeg tjene ved udlejning af sommerhuset?*****

Hvis I ønsker at udleje sommerhuset eller få et indblik i hvad sommerhuset kan indbringe ved udlejning så har EDC Ejendoms Centret et udlejningsbudget, som er udarbejdet af det lokale feriehusudlejningsbureau Feriepartner Odder-Juelsminde.

Kontakt gerne Feriepartner Odder-Juelsminde direkte for en uforpligtende snak på tlf.: 87 80 26 00….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rønnevænget 25 , 8340 Malling1.685.000 kr.42.125 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.818 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 40 ㎡Grund: 839 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 17.02.2023 check den her

Der er ingen anmendelse på “Rønnevænget 25

Annonce: