Rørbæksøvej 34, 7361 Ejstrupholm

Skriv en anmeldelse eller læs videre

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med * Der er krav at give mindst en vurdering

Beskrivelse

1.773 kvm. byggegrund i smukt naturområde

YDERST NATURSKØNT OG VELBELIGGENDE SOMMERHUSGRUND UDBYDES TIL SALG I DET DEJLIGE OMRÅDE VED RØRBÆK SØ.
1.773 KVM. BYGGEGRUND, beliggende i et af de smukkeste og dejligste naturområder i det midtjyske. Skønt område for natur-elskere med Rørbæk Sø/ Vester Mølle som udgangspunkt til masser af traveture. I området findes nemlig et stort anlagt stisystem der fører en til steder som Hærvejen, Gudenåens udspring, Skjern Å´s udspring, Koutrupgård Naturcenter, Ballesbækgård og mange flere skønne steder. Der er rige muligheder for skønne naturoplevelser lige om hjørnet – oplevelser der helt kan ta´ pusten fra en – så flot er det. For cykel entusiasterne er der så fine MTB muligheder over hele området. Stedet bør opleves ved selvsyn – en god gåtur ud på ” øen ” nede fra Vester Mølle Dambrug med Put & take søerne – det er en naturoplevelser alle bør ha. Eller ta´ cyklen med og se det varierende natur der findes i området. Til området skal nævnes Vester Mølle Put & Take sø som består af 3 søer, med en natursø på 25.000 m2, en ny sø på 6.500 m2 og en børnesø med daglig udsætning af ørreder – så fiskestangen skal måske også med.
Området er som nævnt centralt beliggende i Midtjylland med kort afstand til gode og kendte familie oplevelser som Givskud Zoo, Legoland og Lalandia samt mange andre forlystelser. Ca. 5 km. til Nr. Snede og 5 km. til Ejstrupholm, som begge byder på masser af indkøbsmuligheder – ikke længere en at man sagtens kan cykel dertil.
Et virkeligt skønt område, hvor en evt. selvbygger kan opføre sit eget sommerhus efter sine egne ønsker og ideer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt
Ofte oversete detaljer, jf tilstandsrapport: ukendtukendtukendtukendtukendt
Støj og trafik: ukendtukendtukendtukendtukendt
Beliggenhed & demografi: ukendtukendtukendtukendtukendt
Mægler & prissætning: ukendtukendtukendtukendtukendt
EnergiMærke & boligopvarming: ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rørbæksøvej 34 , 7361 Ejstrupholm375.000 kr.212 kr/㎡Ejer Udgifter: 433 kr/mdrFritidsgrundEnergimærke: Størrelse: 0 ㎡Grund: 1773 ㎡Antal værelser: 0Opført i: ukendt

Der er ingen anmendelse på “Rørbæksøvej 34

[rotador grupo=1]