Rørsangervej 14A, 8950 Ørsted

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stort sommerhus på dejlig grund og tæt på vandet!

Her får du hele 112 kvm. sommerhus + udhus, at boltre dig. Generelt set er her store rum i huset, fordi man kan tillade sig det med størrelsen.
Hjertet er det store åbne køkken alrum hvor her er god plads til både spiseplads og sofa.
Skulle man have brug for et ekstra værelse, så kan det laves i den ene ende af stuen, hvor det kan etableres med egen udgang. Ellers har man her en fornuftigt stue med udgang til dejlig overdækket terrasse.
Der er et rigtig dejligt stort bryggers, med masser af plads til det hel. Desuden to store værelser og et badeværelse.
Hertil kommer et flot anneks med plads til dobbeltseng. Det er godkendt som anneks, så her er i alt tre fornuftige værelser, der alle har plads til dobbeltseng.

Haven vender mod syd og sydvest, så du har masser af tid til at nyde sommersolen på terrassen. Det er en nem have, der blot skal køres over med plæneklipperen.

Huset ligger små 500 meter fra vandkanten, så det er rigtig nemt til stranden. Der er grusvej helt ned til vandet og der er ingen hurtig trafik. Børn kan trygt færdes i området.
Generelt set er St. Sjørup et virkelig hyggeligt område. Her er fred og ro, og de fleste der har sommerhus her i området, nyder mest af alt den skønne natur. Det er et af de områder hvor man snakker med sine naboer, og deler en øl over hækken.

Et dejligt sommerhus der også nemt kan lejes ud.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rørsangervej 14A , 8950 Ørsted948.000 kr.8.000 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.517 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: Størrelse: 112 ㎡Grund: 1259 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1998

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x