Rosavej 10, 7160 Tørring

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk familievilla i Tørring by

Drømmer du om at bo i en rummelig villa, hvor hele familien kan udfolde sig? Så er Rosavej 10 i Tørring den perfekte mulighed! Denne charmerende villa byder på masser af plads, en attraktiv beliggenhed og alle de bekvemmeligheder, du har brug for i din hverdag.Attraktiv beliggenhedRosavej 10 ligger i et roligt og lukket vænge i Tørring by. Her kan du nyde den fredelige atmosfære samtidig med, at du har alt inden for rækkevidde. Gåafstand til indkøbsmuligheder gør det nemt at handle dagligvarer, og i cykelafstand finder du en stor folkeskole, gymnasium, svømmehal og meget mere. Den praktiske beliggenhed giver dig og dine børn nem adgang til skole og legekammerater og på den måde, har familien også tid til børnenes fritidsaktiviteter.Motorvejen er også blot 5 minutters kørsel væk, hvilket gør det nemt at komme til f.eks. Vejle, Horsens, Herning eller Billund.Boligens indretningVillaen byder på 165 m2 boligareal fordelt på to etager. Her er masser af plads til hele familien. Den lyse og rummelige stue inviterer til hyggelige stunder og samvær, mens det store køkken/alrum med spiseplads giver dig mulighed for at udfolde dine kulinariske evner. Med hele fire soveværelser er der også rigelig plads til både voksne og børn. Repos på 1. salen kan også anvendes som kontor eller multirum, såfremt det ønskes. På hver etage finder du også et badeværelse, så børn, voksne eller gæster kan have hvert sit badeværelse.Den skønne haveUdenfor finder du en dejlig have, hvor børnene kan lege og hvor de voksne kan slappe af. Her er plads til grillaftener og leg i solen. Det skønne og lukkede terrassemiljø indbyder også til mange hyggelige stunder.Er du nysgerrig, så ring til Nybolig Tørring tlf. 75800900 og hør nærmere eller for at bestille en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosavej 10 , 7160 Tørring1.495.000 kr.9.003 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.723 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 1004 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978

Rosavej 10, 7160 Tørring

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig villa i meget attraktivt kvarter

I et af Tørrings mest attraktive kvarterer, ligger denne rummelige familievilla. Det attraktive ved denne bolig er den bynære beliggenhed, tagbelægningen fra 2011, de 4 soverum og de 2 badeværelser. Her er rammerne perfekte for hele familien.
Grundhuset er helt i orden, hvilket tilstandsrapporten også viser, og fungerer i dag superfint. Dog mangler lidt arbejde med “overfladerne”, hvilket også afspejles i prisen. Får man færdiggjort dette, har man virkelig et fremragende hus.
Indretningsmæssigt rummer boligen et bryggers, et stort køkken med god spiseplads, soveværelse og en stor vinkelstue. Fra stuen er der et godt lysindfald fra vest og samtidig udgang til privat terrasse, afgrænset af muret læmur. Endeligt er der i stueplan et lyst badeværelse samt entre med opgang til 1. salen.
1. salen mangler det sidste touch, men består af 2 gode gavlværelser, et stort soveværelse med udgang til morgenaltan samt et badeværelse.
Til boligen hører 40 kvm. udhus og hele herligheden er beliggende på en stor grund på 1.004 kvm., der er udlagt i have og terrasse.
Alt i alt får du rigtig meget plads, ude som inde, og med det sidste touch kan dette være det helt rigtige udgangspunkt for familien i mange år fremover….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosavej 10 , 7160 Tørring1.525.000 kr.9.077 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.723 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 165 ㎡Grund: 1004 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1978

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x