Rosenholms Allé 14, 8260 Viby J

 
Tilmeld nye anmeldelser
Giv besked ved
guest
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Skøn og veldisponeret villa i Slotskvarteret.

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/7 – klik på billede –

På super attraktiv og rolig beliggenhed i Viby, finder vi denne skønne bolig. En gedigen villa, hvor der er tænkt…bygget og moderniseret, på fineste vis, så både boligen og rummene får et helt særligt præg. Stueetagen er lys og rummelig, bl.a. med lækker, tilbygget spisestue. Super fin kælder, hvor disp. rum med udgang til haven, giver helt særlige anvendelsesmuligheder. – Bemærk også de 2 flotte badeværelser på hver sin etage. Snyd ikke dig selv for en tur i haven, med hyggekroge og terrassemiljøer – oppe og nede samt flot plæne med træer og beplantning. Må vi byde velkommen på Rosenholms Allé 14…

Fin entre/vindfang med adgang til fordelingsgang med indbygget garderobeskab samt trappe til kælder.
Fint og praktisk gæstetoilet.
Godt og veludstyret køkken med udgang til terrasse. Køkkenet er indrettet med delvist oprindelige og super charmerende elementer blandet med, nyere hvide elementer. Et skønt og modigt valg.
Stort alrum og spisestue i et. Spisestuen – en nyere tilbygning med stort vinduesparti og skydedørsparti med nedgang til terrasse/have.
Stor opholdsstue i delvis åben forbindelse til spisestue/alrum.
Stort soveværelse med oprindelig, men super charmerende skabsvæg med indbygget bord.
Godt kontor/værelse samt lille værelse.
Fint, moderniseret badeværelse og bruseniche med flotte klinker i klassiske nuancer.
Kælderen tæller hele 113 m2 – rigtig fin med god loftshøjde og indeholder bl.a. vaskerum, disp. rum, indgang/nedgang samt viktualierum.
Dertil boligens 2. superflotte badeværelse med brus – holdt i klassiske farver.
Kælderen byder også på 2 store disp. rum med store vinduespartier og direkte udgang til have/solgård. Lækre rum – meget velegnet til multirum eller lign.

Til boligen hører vidunderlig have med solgård og flere terrassemiljøer i forskellige niveauer. Skøn baghave med flotte træer, hyggeligt bålsted og plæne, der så fint binder forhave med ralbelagt p-plads på.
En super attraktiv beliggenhed i Viby med kort afstand til ALT og med 10 min. i bus til Aarhus C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenholms Allé 14 , 8260 Viby J5.898.000 kr.34.501 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.386 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 124 ㎡Grund: 827 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1956

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x