Rosenvænget 1, 4330 Hvalsø

4330 rosenvaenget 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rummelig villa samt garage med kælder

Vi har nu fornøjelsen at invitere indenfor i denne pladsrige villa, som ligger i et roligt og hyggeligt kvarter i Vester Såby.Ejendommen er den perfekte bolig for såvel børnefamilien, der ønsker god plads, eller parret – for huset rummer ikke mindre end 4 værelser, et gæstetoilet og et badeværelse.Kort fortalt en attraktiv bolig med en god beliggenhed. Få hundrede meter fra ejendommen ligger der busstoppested, hvorfra der kører bus mod Hvalsø Station, herfra går der blandt andet tog mod Roskilde og København H. I Hvalsø er der og gode indkøbsmuligheder, frisør, tøjbutik, idrætsfacilliteter mv.Hoveddøren byder indenfor til et hyggeligt og indbydende hjem, hvor planløsningen fordeler sig over en rummelig entre, gæstetoilet, 4 værelser, lyst køkken (fra 2021), bryggers med oliefyr, badeværelse(fra 2021), spisestue, havestue og en hyggelig stue. På grunden er der også garage med kælder. I haven er der et dejligt terrasseområde med overdækning og i selve haven er der mulighed for at sætte sit eget præg.Hvorfor skal I købe denne bolig? Fordi I her får en indbydende villa med 4 værelser og plads til familien. Og fordi I får en garage med kælder samt dejlige udearealer.Min Bolighandel er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde med lave salærer og høj kundetilfredshed. Vi prioriterer en tæt kundekontakt og et højt serviceniveau, for at sikre vores kunder den bedste oplevelse. For mange kan boligmarkedet hurtigt virke som en jungle fyldt med uvisheder – uanset om man skal sælge eller købe. Vi er til for at gøre hele processen lidt nemmere for dig. Vælg Min Bolighandel som ejendomsmægler, og få en troværdig og sikker samarbejdspartner….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenvænget 1 , 4330 Hvalsø2.095.000 kr.12.415 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.266 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 158 ㎡Grund: 767 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2024-06-26 check den her

Rosenvænget 1, 4330 Hvalsø

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Renoveret villa på 158 m2 med 4 værelser

Renoveret, familievenlig gulstensvilla på 158 kvm. med 43 kvm. garage med kælder og her er blevet renoveret indenfor de sidste to år. Ejendommen har bl.a. fået nye gulve med gulvvarme i badeværelse, gæstetoilet og entre/gang, nyt badeværelse og gæstetoilet, nye lofter og filt på væggene flere steder samt nyt køkken.

Der er lige knap 800 m. til Åstrup Skovene, og udkanten af disse skove ligger den historiske og stadig fungerende Tadre Vandmølle samt ikke mindst Åstrup Kloster/slot. Fra ejendommen er der kun få hundrede meter til bustoppested, hvor bus 219 kører hver time til Hvalsø st. (8 mim), og herfra er der kun 43 min. til København H. og 14 min. til Roskilde. På skoledage er bus til Roskilde, som passer med uddannelsesinstitutionerne her. Skal du med bil, er der kun 2 km. til holbækmotorvejens til-/frakørsel 16. Området er børnevenligt med stor legeplads og i byen er der er en integreret institution med vuggestue/børnehave. Skolebus til Såby skole, 3 km. væk, hvor der også er en Dagli`Brugs samt idrætsfaciliteter.

Fibernet er installeret.

Indeholder: Indbydende entre med gulvvarme og nye spots. 3 hyggelig stuer som virkelig giver mulighed for gode familiestunder. Den ene stue tættest på køkkenet er oplagt som spisestue, dejlig pejsestue som også har fået en overhaling og en stue med udgang til overdækket fliseterrasse. Nyt, flot og lyst køkken med nyt gulv, nye lofter samt hvidevarer. Bryggers med vask og oliefyr fra ca. 2011. Nyt gæstetoilet med gulvvarme. Nyt badeværelse med jacuzzi og bruseniche samt gulvvarme. 4 gode værelser med parketgulv. Udendørs er god ugeneret overdækket terrasse. Under garagen/værksted er der kælder som pt. er under renovering….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rosenvænget 1 , 4330 Hvalsø2.145.000 kr.12.711 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.257 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 158 ㎡Grund: 767 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1973Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-08 check den her