Roskildevej 26, 3650 Ølstykke

3650 roskildevej 26 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Landejendom til hestehold, firma, flere boliger – eller det hele

Velkommen til denne fantastiske landejendom, hvor drømme kan blive til virkelighed.
Denne ejendom byder på en enestående mulighed for at bo i landlige omgivelser med over 20 hektar jord, med et hav af anvendelsesmuligheder, ovenikøbet i cykelafstand fra Ølstykke by, skole og indkøb. Drømmer du om at samle flere generationer på samme matrikel? At drive firma/værksted hjemmefra? At have plads til al verdens hobbyer, eller hestehold med det mest fantastiske faciliteter? Så kan du det hele lige her.

Ejendommen er omgivet af egne marker, som i dag primært er udlagt til hestefolde. Der er på foldene installeret vandkopper, som gør livet som hesteejer langt lettere. Resten af jorden er fordelt på marker der bliver wrappet, mose og fredsskov. Du får hele to travbaner – en på knapt 500 meter og en anden på hele 1400 meter, en galopsti, en rotunde, og hele 28 hestebokse fordelt på to/tre stalde, hvor der både er indendørs vaskeplads, rytterstue og isolerede sadelrum. På den anden side af vejen, kan du nyde skønne rideture i Sperrestrup skov.

Ejendommen byder på to imponerende hovedhuse. Det første hovedhus er omkring 250 kvadratmeter stort og byder på højt til loftet, smukke stuklofter, to badeværelser og fire store værelser. Du får naturligvis et stort køkken med udsigt til foldende, dobbeltdøre indtil spisestuen som ligger en-suite med den store stue med pejs og brændeovn.
Det andet hovedhus er over 150 kvadratmeter stort og er også rummeligt og komfortabelt, det trænger til en kærlig hånd, men her er to køkkener og to badeværelser, så anvendelsesmulighederne er mange.

Der er også et stort værksted med højt til loftet, der er ideelt til alle former for hobbyprojekter. Værkstedet har endda vandinstallationer.
Når du ankommer til ejendommen, bliver du budt velkommen af en lang allé med majestætiske træer på begge sider.
Lige foran ejendommen er cykelstien, der fører dig til Maglehøjskolen, S-togstationen og indkøbsmuligheder på ingen tid. Hvilket gør at du ikke skal gå på kompromis med hverdagens bekvemmeligheder, da du er på landet men tæt på byen – en kombination der hører til sjældenhederne.

Denne landejendom er en unik mulighed for at nyde en idyllisk tilværelse i naturskønne omgivelser. Med sine mange faciliteter og store jordareal er den ideel til hesteejere, naturelskere eller dem, der ønsker at leve en afslappet livsstil væk fra byens travlhed. Tøv ikke med at kontakte os for at få mere information eller planlægge en fremvisning af denne bemærkelsesværdige ejendom….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Roskildevej 26 , 3650 Ølstykke9.495.000 kr.26.679 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.772 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 350 ㎡Grund: 205690 ㎡Antal værelser: 12Opført i: 1926

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x