Rougsøvej 6, 8940 Randers SV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Murermester villa i hjertet af Vorup

Med en topplacering centralt beliggende i det populære Vorup, finder vi en rigtig fin rødmuret villa på Rougsøvej 6. Herfra har vi super nemt til alle hverdagens fornødenheder. Her kan byens hyggelige caféer, skønne Vorup Enge, motorvejsnettet, indkøb, fritidsaktiviteter og shopping i storcenteret nås på meget kort tid.

Huset her byder på hele tre plan.
Indenfor bliver vi på stueetagen budt velkommen af en indbydende entré med en meget flot trappe, herfra har vi adgang til husets kerne, nemlig en stor stue samt spisestue. Her er masser af plads til at hele familien kan samles til hyggelige stunder. Der er et fint køkken, hvor der er plads til et lille spisebord.

På førstesalen finder vi tre gode lyse værelser og et lækkert badeværelse. I underetagen har vi tre disponibel rum, der kan bruges til hobbyrum, værksted eller multirum samt et viktualierum.

Til huset hører endvidere en carport, og i forlængelse af huset har vi et redskabsrum. Ikke nok med det, er der en super dejlig have med plads til spil og leg og som samtidig er nem at holde.

Så hvis du søger en super indbydende villa med masser af plads på en topplacering i Vorup, så er Rougsøvej 6 helt sikkert noget for dig.

Kontakt EDC Trio allerede i dag for din personlige fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rougsøvej 6 , 8940 Randers SV1.495.000 kr.11.369 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.550 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 108 ㎡Grund: 896 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1949Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-22 check den her