Rugmarken 57, 8520 Lystrup

8520 rugmarken 57 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende 2-plans villa med perfekt beliggenhed i Lystrup

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/11 – klik på billede –

Vi kan nu stolt præsentere denne skønne villa på Rugmarken 57. Med sine imponerende 193 m2 bolig og en grundstørrelse på hele 1.045 m2, byder denne bolig på alt, hvad du behøver for komfortabelt familieliv. Her en enestående boligoplevelse, som ikke fås hver dag.

Det moderne og lyse køkken fra 2016, som er smukt integreret med åben forbindelse til rummelig spiseplads, er uden tvivl det centrale rum i denne flotte bolig. Her kan de kulinariske færdigheder udfolde sig og samle familie og venner til uforglemmelige måltider og minder. I forlængelse af spisepladsen er der niveauforskydning til en yderst charmerende pejsestue / tv-stue, som skaber den perfekte ramme for afslapning og underholdning. Her er gulvvarme og store vinduespartier som sikrer et optimalt lysindfald. Sælger fik i 2016 skiftet vinduer, således energieffektiviteten er i top.

Rummeligt værelse som kan bruges til bl.a. kontor eller legeværelse gør stueplan til den ideelle planløsning, da der ligeledes er gæstetoilet og stort bryggers med plads til al overtøj, vasketøj samt opbevaring.

På første sal venter et stort badeværelse, der tilbyder både komfort og luksus med moderne faciliteter. Her kan du slappe af og nyde kvalitetstid.
Der er tre rummelige soveværelser på denne etage, herunder et med en balkon, der inviterer til at nyde morgenkaffen i ro og mag. Dette er det ideelle sted at trække sig tilbage til efter en lang dag.

Denne villa er perfekt for familier, der ønsker en rummelig og komfortabel bolig med gode forbindelser til Lystrup og omgivelserne. Beliggende på en skøn grund, der byder på plads til leg, havearbejde eller bare afslapning.

Gå ikke glip af chancen for at kalde dette sted for dit hjem i Lystrup. Kontakt os i dag for at arrangere en besigtigelse og oplev alt, hvad denne charmerende villa har at tilbyde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rugmarken 57 , 8520 Lystrup4.195.000 kr.21.860 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.487 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 193 ㎡Grund: 1045 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-06 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x