Rugvænget 10, 7760 Hurup Thy

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velbeliggende etplansvilla

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/10 – klik på billede –

Etplansvilla beliggende i fredeligt villa kvarter på lukket vej med stisystem til skole, svømmehal og sportsbaner. Huset er opført i teglsten med eternittag og termovinduer. Tilhørende 32 m2 garage/udhus.
Ejendommen er opført i 1980 med en klassisk planløsning med opholdsafdeling og værelsesafdeling.
Udover skole og børnehave er huset beliggende tæt på dyrskuepladsen, lægehus, Ashøje Plantage og svømmehal samt det populære Sydthy Kurbad. Hurup er en driftig handelsby med skole til 9. klasse, gågade med mere end 20 specialbutikker samt 5 supermarkeder samt gode sportsmuligheder. Endvidere 18-hullers golfbane i udkanten af byen.

Huset er indrettet med entre med klinkegulv, fordelingsgang med parketgulv, 2 børneværelser med skab og soveværelse med skabsvæg. Rummeligt badeværelse med kar og bruseniche. Vinkelstue med velplaceret brændeovn (skal skiftes) Den kombinerede spise og opholdsstue har udgang til den sydvendte fliseterrasse og nem have. Spisekøkken med hårde hvidevarer og skabe med fyldningslåger. Praktisk bryggers med klinkegulv, skabe og vaskefaciliteter.

Ejendommen trænger til modernisering.

Til huset hører fritliggende garage/udhus på 32 m2….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rugvænget 10 , 7760 Hurup Thy750.000 kr.5.466 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.686 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 917 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1980

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x