Rundforbivej 48B, 2950 Vedbæk

2950 rundforbivej 48b 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Charmerende arkitekttegnet villa centralt i Trørød.

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/3 – klik på billede –

Drømmer du om at bo i en arkitektonisk perle, der stråler af karakter? Så vend blikket mod denne skønne villa beliggende i det eftertragtede Trørød.

Villaen er tegnet og opført i 1956 med et simpelt og dog funktionelt design som har sat sit præg på området i mange år. Med sine karakteristiske træk som ensidig taghældning og store vinduespartier, byder denne ejendom på en unik mulighed for at sætte dit personlige præg på din nye bolig.

På trods af slid viser huset stadig sit storslåede potentiale med sit modulære design. De 276m² fordelt på stue- og kælderetage (185+91) giver rig mulighed for at realisere familiens drømme om det perfekte hjem. De store vinduespartier giver masser af naturligt lys og skaber en forbindelse mellem inde og ude, mens den gode loftshøjde giver luft til stuerne.

Villaen byder på et rummeligt soveværelse, to mindre børneværelser, stue, en stor dagligstue med pejs, en lys havestue, et køkken forbundet med en stor spisestue med brændeovn, et lille badeværelse med kar, samt et gæstetoilet.
Kælderen rummer et stort badeværelse, vaskerum, samt 2 disponible rum til opbevaring eller hobby.

Villaen ligger trygt og smukt med fantastisk udsigt over enge og skov, som kan nydes fra terrassen. Trørød er kendt for sin rolige atmosfære og sin nærhed til skov og strand. Samtidig er der nem adgang til lokale faciliteter, skoler og offentlig transport, hvilket gør det til en ideel base for familier og pendlere….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rundforbivej 48B , 2950 Vedbæk8.495.000 kr.40.491 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.829 kr/mdrVillaEnergimærke: GStørrelse: 174 ㎡Grund: 1597 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1956Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-28 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x