Rypevej 18, 9575 Terndrup

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Pæn etplansvilla på lukket vej i Terndrup

På Rypevej 18 i Terndrup finder I denne dejlige villa, der ikke alene kan bryste sig af en attraktiv beliggenhed tæt på hverdagens gøremål, men som også toner frem med et pænt udtryk og en god, veldisponeret planløsning. Ude venter en nem, solrig have.  I midten af boligen ligger den anseelige stue. Den er udformet i en vinkel, så den er nem at indrette med både sofagruppe og spisebord, og dertil kommer videre det fortræffelige lysindfald, der brager ind gennem det brede, sydvendte vinduesparti….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rypevej 18 , 9575 Terndrup995.000 kr.6.633 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.803 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 916 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-07 check den her

Rypevej 18, 9575 Terndrup

 

Beskrivelse

Regulær og velholdt villa, der venter på at byde en ny familie velkommen

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/2 – klik på billede –

I et attraktivt og børnevenligt kvarter på en blind villavej i Terndrup har vi fornøjelsen at udbyde denne velholdte gulstensvilla med hele tre børneværelser og et soveværelse.

Huset, der er opført i 1974, er på 142 velindrettede og lyse kvadratmeter.

I bydes velkommen indenfor i entré/stor fordelingsgang med adgang til praktisk bryggers, tre værelser, stort soveværelse med god skabsplads, lyst badeværelse, gæstetoilet og den imponerende flotte og lyse vinkelstue. Desuden byder huset på dejligt køkken med rigelig plads til et spisebord.
Fra den store vinkelstue er der udgang til solrig, sydvendt terrasse og den skønne, lukkede have, der primært består af små træer, buske og en græsplæne. Med andre ord en have, der er nem at holde og hvor der er masser af plads til at børnene kan lege, spille bold og andre aktiviteter. Det samme gælder hvis familie og venner skal kigge forbi til grillhygge i haven.

Desuden en god garage med elhejseport. Bag huset findes endvidere et lille selvstændigt skur, der kan bruges til opbevaring.

Huset ligger på en 916 kvadratmeter stor grund på Rypevej, der er en blind villavej i et attraktivt kvarter i Terndrup – i fred og ro, men alligevel tæt på byens butikker, skole og idrætscenter, ligesom der heller ikke er langt til skoven og til det hyggelige område Terndruplund.

Terndrup er en velfungerende og aktiv by med godt 1.500 indbyggere, der nyder godt af et pænt udvalg af dagligvarebutikker, bager, apotek, pengeinstitut, kro m.v.

Byen har egen skole fra 0.-9. klasse, et flot Idrætscenter med blandt andet svømmehal samt et godt og varieret foreningsliv.

Der er cirka 30 kilometer til centrum af Aalborg – og endnu mindre til det nye supersygehus i Aalborg Øst. Desuden er der kun 12 kilometer til Hadsund og 11 kilometer til Skørping.

Det skulle glæde os meget at vise jer Rypevej 18 i Terndrup – en meget regulær og velholdt villa, der venter på at byde en ny familie velkommen.
© EDC Carsten Bech

VARME
Villaen opvarmes med fjernvarme

VAND
Villaen er tilsluttet fælles privat vand fra Terndrup vandværk

KLOAK
Villaen er tilsluttet offentlige kloakker

Oplysning til køber om forurening i byzone
Ejendommen er områdeklassificeret som lettere forurenet, eftersom ejendommen er beliggende i byzone. Lettere forurening er forurening, som ligger under kriteriet for kortlægning som forurenet men over et defineret mindstekriterium….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rypevej 18 , 9575 Terndrup1.195.000 kr.7.967 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.638 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 916 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1974Sidste tilstandrapport er fra: 07.02.2023 check den her