Rytteragervej 4, 9800 Hjørring

9800 rytteragervej 4 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Rytteragervej 4, 9800 Hjørring

Åbent hus med tilmeldingskrav 3/4 – klik på billede –

MURERMESTERVILLA PÅ BLIND VILLAVEJ
Charmerende murermestervilla fra 1929 beliggende på Rytteragervej 4 i Hjørring. Med et boligareal på 171 kvm samt en rummelig kælder byder denne ejendom på både historisk karakter og moderne komfort.

På stueplanen møder man en indbydende entré, der også fungerer som fordelingsgang mellem etagerne. Derudover har du husets store stue(r) med højt til loftet og fantastisk lysindfald. Her har I det perfekte sted til både afslapning og underholdning. Fra spisepladsen er der udgang til træterrassen, som fører videre ud til haven hvis I skal samles flere. Her kan I virkelig nyde aftensolen.
På førstesalen finder I et stort soveværelse m. en fransk altan samt en rummelig hems. Her har I nærmest et ekstra værelse til tøj, opbevaring eller noget helt tredje. Derudover er der to yderligere værelser samt et toilet.
I kælderen venter et praktisk bryggers med direkte udgang til den sydvendte have. Ydermere er der et stort badeværelse og et godt disponibel rum der eventuelt kan bruges til hobby, gæsteværelse eller træningsrum. Haven er nem og overskuelig og inviterer til sommerhygge i de gode kroge. Her kan man skabe minder og nyde udendørslivet i fredelige omgivelser.
Drømmer du om en murermestervilla med et hav af muligheder på en fantastisk beliggenhed i Hjørring tæt på indkøb, natur og skole? Så er Rytteragervej 4 måske lige noget for dig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rytteragervej 4 , 9800 Hjørring1.795.000 kr.9.007 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.700 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 171 ㎡Grund: 761 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1929Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x