Ryvej 70B, 8464 Galten

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Skøn bolig i fredelig natur, tæt på Galten

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/12 – klik på billede –

Velkommen til Ryvej 70b i Høver, 8464 Galten – et sandt paradis for naturelskere og dem, der søger en unik boligoplevelse, samt stadig ligge tæt placeret på Galten.

Dette charmerende træhus byder på et idyllisk hjem i fredelige omgivelser med skøn natur samt betagende udsigt og masser af plads til hele familien.

Huset er fordelt på 5 rummelige værelser, hvilket giver dig rig mulighed for at indrette dig, som du ønsker. De to stuer tilføjer ekstra komfort og plads til sociale sammenkomster eller afslapning. Køkkenet er lyst og veludstyret, perfekt til madlavning af lækre måltider til familien.

Med to badeværelser er morgenstressen reduceret, og du får den luksus af ekstra bekvemmelighed. Bryggerset og viktualierummet giver ekstra opbevaringsplads og gør det nemt at holde orden i hjemmet.

En af boligens særlige kendetegn er den store entre, der byder velkommen til dig og dine gæster med åbne arme. Her er der plads til at tage overtøjet af og byde folk velkommen med lethed.

Den generøse grund omkring huset giver masser af plads til udendørs aktiviteter og leg. Uanset om det er børnenes leg, havearbejde eller bare at nyde naturen, vil du finde dette sted inspirerende.

Du får her en placering kun få minutter fra Galten, hvor du finder indkøbsmuligheder, offentlig transport, skole, samt et godt foreningsliv.

Lyder Ryvej 70b, som en bolig der kunne opfylde dine boligdrømme, og drømmer du om en bolig i fredelig natur, men stadig kun få minutter fra by, så tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf. 86 94 66 55 og book en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ryvej 70B , 8464 Galten2.798.000 kr.14.067 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.290 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 203 ㎡Grund: 1800 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1997Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-11 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x