Sanderumvej 149, 5250 Odense SV

5250 sanderumvej 149 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Sjælden og unik bolig

Der findes mange typer ejendomme – nogle er almindelige, andre er sjældne, og så er der dem, der er helt unikke. Dette stråtækte bindingsværkshus i Sanderum tilhører den sidste kategori.
Her kan du støde på en stemningsfuld og klassisk bolig, der samtidig er klar til indflytning og ligger inden for cykelafstand til Odense C. Huset er omgivet af høje lindetræer og udstråler en tidløs charme, som er sjælden at finde i dagens boligmarked.

Ejendommen på Sanderumvej 149 er en perle med sit nænsomt opdaterede bindingsværk og velholdte stråtag. Selvom det er blevet moderniseret, er den autentiske stemning bevaret, og kvaliteten af boligen er upåklagelig.
Selvom denne bolig ikke er ideel til en stor familie, er loftet udnyttet til at skabe ekstra plads, og boligen er gennemgribende renoveret med respekt for dens sjæl. Køkken-alrummet og stuen flyder sammen og skaber en rustik og indbydende atmosfære.

Udenfor er der skønne udemiljøer med terrasser, en stor gårdhave og smukke bede, der fuldt udnytter solen og den private beliggenhed. Udsigten er grøn og behagelig, og der er endda en stor gårdsplads foran huset samt en praktisk garage.

Den unikke beliggenhed ved siden af golfbanen giver en følelse af oase og ro, samtidig med at du nemt kan nyde bylivet i Odense C, der kun er få kilometer væk. Alt i alt er dette en enestående boligoplevelse – velkommen til din drømmebolig!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sanderumvej 149 , 5250 Odense SV1.895.000 kr.26.228 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.810 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 66 ㎡Grund: 623 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1875Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-12 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x