Sandrenden 13, 9800 Hjørring

9800 sandrenden 13 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Luksuriøst sommerhus med panorama havudsigt i Lønstrup

Dette fantastiske sommerhus med panorama havudsigt er beliggende i Harerenden i Lønstrup og blev bygget i 2020.
Huset har en størrelse på 103 kvadratmeter og har tre skønne værelser med fantastisk udsigt og nyere kvalitetssenge, som sikrer en god nattesøvn. Derudover er der to gode badeværelser og et stort køkken/alrum i åben forbindelse til stuen.

Når man træder ind i huset, vil man straks blive opslugt af den fantastiske udsigt over havet. Det er svært ikke at glemme alt om tiden, når man ser ud over vandet.

Sommerhuset er udstyret med moderne faciliteter, herunder en luft-til-vand varmepumpe og gulvvarme, som sikrer en behagelig temperatur året rundt. Køkkenet er fra Svane Køkkenet og er af høj kvalitet og funktionalitet.
Huset har også en stor kælder, som kan bruges til både leg og opbevaring.

Beliggenheden af dette sommerhus er enestående med en stor egen grund og en ugeneret terrasse, hvor man kan nyde den smukke udsigt over havet. Huset ligger også højt i forhold til omkringliggende huse, hvilket giver endnu bedre udsigt.

Samlet set er dette sommerhus med panorama havudsigt en sand perle i Harerenden i Lønstrup. Med moderne faciliteter, smukke omgivelser og en fantastisk udsigt er det den perfekte ramme for en afslappende og komfortabel ferie….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sandrenden 13 , 9800 Hjørring6.495.000 kr.53.856 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.026 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: GStørrelse: 103 ㎡Grund: 1655 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2020Sidste tilstandrapport er fra: 2021-03-09 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x