Sankelmarkvej 22, 6400 Sønderborg

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Moderne og indflytningsklar villa i Dybbøl

Åbent hus med tilmeldingskrav 2/11 – klik på billede –

Her får man en indflytningsklar villa som løbende er blevet moderniseret, så det i dag fremstår stilrent og moderne. Her får man en planløsning der lever op til de flestes ønsker og behov med bl.a. 4 værelser, 2 toiletter, godt bryggers og stort køkkenalrum. Huset indeholder 145 veludnyttede kvm. Hertil får man en attraktiv beliggenhed tæt på alt til dagligdagen.
Indendørs venter der et HTH-bryggers fra 2011 med skabsplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler, stort lyst Vordingborg køkken/alrum fra 2021, stor stue og spiseplads i forlængelse af køkken, entré, gæstetoilet fra 2011 med gulvvarme, badeværelse med badekar fra 2007 med gulvvarme, fordelergang og 4 gode værelser. Derudover er vinduer og døre skiftet i 2011 og ligeledes er alle tre gavlender skiftet til vedligeholdelsesfrit materiale (antracit).

Til huset hører der en dobbelt garage samt en dejlig have primært udlagt med græsplæne og et dejligt lukket og ugenert terrassemiljø.

Huset er beliggende i ”Det nye Dybbøl” som er et meget efterspurgt område især for børnefamilier. En hyggelig by der har alt hvad man behøver i dagligdagen. Her er kun 5 km. Ind til Sønderborg Centrum. Her er sikkert stisystem til skole og daginstitution. Derudover er her ikke mere end 5 minutters gang til grønne arealer, legeplads, motorvejstilkørsel og indkøb. Et dejligt trygt område at lade sine børn vokse op i.

Alt i alt en perfekt villa til børnefamilien som sætter pris på en god beliggenhed samt et Indflytningsklart og moderne hus.

Kontakt os allerede i dag på 74 12 01 01. Vi glæder os til at vise frem for dig.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sankelmarkvej 22 , 6400 Sønderborg2.195.000 kr.14.184 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.720 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 145 ㎡Grund: 732 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1979

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x