Sankt Helene Vej 9, 3220 Tisvildeleje

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Helt privat i Tisvildeleje

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/3 – klik på billede –

På en rolig vej i Tisvildeleje beliggende helt privat – lige her finder du dette hyggelige rækkehus med ejerlejlighedsstatus. Rækkehuset er beliggende på en af de mindre veje i Tisvildeleje, så når du opholder dig i haven, er du fuldstændig ugeneret – her kan du finde fred og ro. Rækkehuset trænger til en kærlig hånd, så her får du en ideel mulighed for at sætte dit præg på din kommende bolig. Huset har en attraktiv planløsning, hvor kvadratmeterne er udnyttet på optimal vis.

I stueetagen bliver du budt velkommen i en rummelig entre, hvorfra du får adgang til et badeværelse med bruseniche. Fra entréen har du adgang til husets hjerte – den store stue i åben forbindelse med køkken-alrummet. Fra stuen har du udgang til udestuen, som giver adgang til den sydvendte terrasse og have. I forbindelse med køkkenet har du adgang til et praktisk bryggers, som giver adgang til forhaven. På 1. salen finder du en repos med plads til at du kan indrette en kontorplads. Endvidere er her 2 store soveværelser og et godt badeværelse med badekar.

Baghaven er en sand oase – her kan du være fuldstændig ugeneret samtidig med at du kan følge solen fra tidlig formiddag til sen aften. Haven er meget nem at holde. Her er et dejligt terrassemiljø, hyggelig lille græsplæne, smukt magnolietræ samt buske der skaber en flot randbeplantning. Forhaven er åben og består af græsplæne – men vil nemt kunne gøres mere privat, så du i fred og ro kan nyde morgensolen med en kop kaffe. Til ejendommen følger en carport, lang indkørsel med plads mange gæster og et mindre udhus til opbevaring af haveredskaber.

På Sankt Helene Vej 9 er du tæt på alt. Du er i gåafstand til Sankt Helene Skole med klassetrin op til 6. klasse – fra 7. klasse samles årgangene på Vejby Skole. Vores lokalt integrerede institution, Sandslottet, ligger også lige rundt om hjørnet. Endvidere får du nem og hurtig adgang til offentlig transport fra Godhavn station. De daglige indkøb kan foretages hos den lokale købmand i Tisvilde eller hos Rema1000 eller Netto i Vejby. Tisvildelejes pulserende cafémiljø, restauranter og biografen er kun en kort cykeltur væk. I nærområdet finder du flere dejlige naturområder – Tisvilde Hegn, Tibirke Bakker og Kattegat. Derudover byder Tisvilde på et væld af aktiviteter og et rigt foreningsliv….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sankt Helene Vej 9 , 3220 Tisvildeleje2.495.000 kr.27.387 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.756 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 93 ㎡Grund: 745 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1980Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-14 check den her