Saxildsalle 26, 4500 Nykøbing Sj

4500 saxildsalle 26 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt villa med central beliggenhed!

Åbent hus med tilmeldingskrav 30/3 – klik på billede –

Denne hyggelige murstensvilla på Saxildsalle 26 i Nykøbing Sjælland er det perfekte sted for en familie, der ønsker både plads og komfort. Med 134 kvadratmeter boligareal og en grund på 1.010 kvadratmeter er der masser af plads til både indendørs og udendørs leg og hygge.

Når du træder indenfor, mødes du af et funktionelt bryggers med praktisk indgang med rigelig plads til opbevaring af hverdagens ting samt ekstra håndvask og plads til vaskemaskine/tørretumbler. Derfra fører gangen dig til et veludstyret køkken og en rummelig stue og spisestue, hvor familien kan samles. En fin entre fører dig til det første af husets to badeværelser, og herfra finder du også trappen op til første sal.

På førstesalen venter tre værelser og en rummelig repos, der kan bruges til forskellige formål. To af værelserne er ideelle til børnene eller et hjemmekontor, mens det større soveværelse har eget walk-in closet og adgang til en dejlig altan, hvor solen kan nydes.

1.salen indeholder et badeværelse, hvor der har været en mindre skade sælger har udbedret. Rummet fremstår derfor ”råt” og klart til opgradering med fx fliser eller hvad man kunne tænke sig.

Huset har også en skøn stenbelagt terrasse foran, hvor der er rig mulighed for at tilbringe hyggelige aftener eller timer udendørs. Ejendommen har desuden en lang indkørsel med gode parkeringsmuligheder. Desuden er der en god garage der pt. Anvendes som opbevaringsplads og i bunden af haven møder du et skur med god størrelse, der giver ekstra opbevaringsplads til diverse haveredskaber eller andre ting, du måtte have brug for.

Ejendommen har en fantastisk beliggenhed tæt på skov og naturskønne områder, som Nykøbing Sjælland er kendt for. Samtidig er du centralt placeret med nem adgang til skole, indkøbsmuligheder og legepladser samt et væld af fritidsaktiviteter. Desuden er der gode tilkørselsforhold mod Holbæk/København.

Denne velholdte og hyggelige murstensvilla tilbyder den perfekte blanding af rummelighed og idyl og er det ideelle hjem for en familie, der ønsker at nyde både det komfortable byliv og naturens skønhed….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Saxildsalle 26 , 4500 Nykøbing Sj1.395.000 kr.10.714 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.522 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 134 ㎡Grund: 1010 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1982Sidste tilstandrapport er fra: 2024-03-21 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x