Sct. Kjelds Gade 20, 8800 Viborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Murermestervilla helt tæt på midtbyen og Nørresø

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/4 – klik på billede –

Den charmerende og præsentable rødstensvilla er i 3 plan og opført i 1920, og har gennem årene bevaret sin oprindelige sjæl og hyggelige atmosfære.
Husets samlede areal på 300m² og gode loftshøjde giver en rigtig god fornemmelse af plads og rummelighed.

Selve boligen er på 190 m² og fordelt på 2 plan, hvor der i stueplan er en præsentabel entre med flot trappe til 1. sal, gæstetoilet, køkken med god spiseplads og udgang til vestvendt terrasse, stort værelse/kontor, 2 skønne stuer en suite med franske døre og udsigt til Nørresø, samt en sydvendt havestue med udgang til hyggelig terrasse.

På 1. sal er der repos, godt badeværelse, 3 funktionelle værelser og et dejligt stort soveværelse med udgang til sydvendt altan med kig til Nørresø.

Boligens mange rum er generelt præget at flotte gulve og godt lysindfald fra de store vinduer.

Som godt supplement til boligdelen er der en god, rummelig og funktionel kælder med god loftshøjde, som indeholder viktualierum, vaskerum, stort badeværelse og 3 gode, store disponible rum.
Desuden er der en garage på 29m² der matcher husets byggestil, samt et udhus på 10m².
Grunden er på 727m² og anlagt med indkørsel, flere gode terrasser og hyggekroge, samt græsplæne og ældre randbevoksning.

Med beliggenheden i det attraktive kvarter omkring Viborg Katedralskole, forenes nærheden til alle midtbyens faciliteter og tilbud med nærheden til den skønne natur omkring Nørresø, Borgvold, Pilehaven og Bådlauget.

Alt i alt en flot og præsentabel ejendom, beliggende i attraktivt kvarter helt tæt på midtbyen og flot natur….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sct. Kjelds Gade 20 , 8800 Viborg2.895.000 kr.12.280 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.246 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 190 ㎡Grund: 727 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1920