Sdr.Stationsvej 25 2-tv, 4200 Slagelse

4200 sdr stationsvej 25 2 tv 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Velholdt lejlighed i hvertet af Slagelse

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/4 – klik på billede –

Her præsenteres et pragteksemplar af en charmerende ejerlejlighed, centralt placeret i hjertet af Slagelse. Beliggenheden er ideel med nærhed til skoler, uddannelsesinstitutioner, Vestsjællands Center, offentlig transport samt et væld af fantastiske spisesteder og underholdningsmuligheder. Denne bolig er perfekt egnet til studerende, pendlere eller enhver, der værdsætter en fantastisk og central placering samt godt håndværk.

Ved første øjekast mødes man af en imponerende entré, der fungerer som boligens knudepunkt og giver adgang til henholdsvis badeværelse, værelse og køkken-alrum, hvor trappen til første sal er placeret. Badeværelset imponerer med et varmt og elegant flise-design, mens det moderne køkken byder på et unikt og tidløst bjælke-design, der afspejler sig i hele lejligheden. Her kan enhver føle sig hjemme og godt tilpas!

På første sal finder man det smukke soveværelse samt endnu et dejligt værelse på tværs af gangen. Desuden kan man nyde godt af den skønne, sydøst vendte fælleshave med morgenlys og en kop varm kaffe.

Sdr. Stationsvej 25 byder på et idyllisk design, hvor hyggelige, stilrene og moderne elementer smelter sammen i en symbiose af lys elegance og finurligt håndværk. Lad ikke denne unikke mulighed for at eje denne perle gå til spilde!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sdr.Stationsvej 25 2-tv, 4200 Slagelse1.495.000 kr.17.798 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.254 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 84 ㎡Grund: 430 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1903Sidste tilstandrapport er fra: 2019-04-15 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x