Sebbelundvej 16, 6430 Nordborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderniseret ejendom i Egen med dobbelt garage

Flot gennem moderniseret villa beliggende i den hyggelige landsby Egen hvorfra man via gangtunnel under Nordborgvej kan gå til indkøb, skole bus m.m.

Boligen indholder pæn stor entre med trappe til 1 sal. Fra entre åben adgang til bryggers med god arbejdsplads. I bryggers er der pænt med skabe, vask i bordplade, opsats til vaskemaskine og tørretumbler, samt udgang til terrasse. Fra bryggers adgang til dejligt lyst stort badeværelse med skabsarrangement og bruseniche med glasafskærmning. Ved entre er der adgang til værelse og indgang til stort køkke/alrum med pæne hvide skabselementer og spiseplads til mange gæster. Der er fra køkken udgang til terrasse og haven. i forlængelse af alrum er der åben adgang til opholdsstue. 1 sal er indrettet med stort soveværelse med adgang til walk in closet, værelse og depotrum.En ejendom med bl.a. pæne gulve og som fremstår dejlig lys og indbydende lige til at flytte ind i.Der er en terrasse ud for køkken og i forlængelse heraf en stor overdækket terrasse. Haven er pæn anlagt.

Til ejendommen hører garage bygning med 2 porte.

Der er fælles indkørsel med Sebbelundvej 18 som også er sat til salg da den tilhører sammen familie. Der er derfor her mulighed for at erhverve både dette oprindelige aftægtshus til Sebbelundvej 18, samt ejendommen Sebbelundvej 18 som består af et større beboelseshus, udbygninger med maskinhus, ladebygning til divese brug, hestebokse, mark til evt. hestehold, samt særskilt Skov hvor man kan gå på jagt.

Her er mulighederne for evt. 2 generation for at få hver deres bolig tæt til hinanden. Forhør nærmere herom hos EDCmæglerne….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sebbelundvej 16 , 6430 Nordborg895.000 kr.7.617 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.109 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 100 ㎡Grund: 729 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1825Sidste tilstandrapport er fra: 2024-05-29 check den her