Segaltvej 395, 8541 Skødstrup

8541 segaltvej 395 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Gennemført familievilla fra 2016

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/3 – klik på billede –

Ejendommen og området;
Vi har nu fornøjelsen af at byde velkommen indenfor på Segaltvej 395. Huset er opført i 2016 og byder på 156 velindrettede kvadratmeter. Ejendommen er beliggende i et yderst børnevenligt område tæt på alle hverdagens fornødenheder! Her er let adgang til offentlig transport, samt cykelafstand til Skødstrup Skole, Løgten Bytorv, Letbanestationen, Skødstruphallen og legepladser. Området i Segalt er kendetegnet ved et godt lokalt sammenhold, og her får du god mulighed for at komme ned i et bekvemt gear, langt fra storbyens støj med kun 3 km til vandet og 1 km til skov.
Fra villaen tager det ganske få minutter at komme på motorvejen, hvor man i løbet af 20 minutter er inde i Aarhus C.

Lad os komme indenfor;
Man bydes velkommen i skøn entre i åben forbindelse med bryggers. Herudover værelsesafdeling med to store værelser og eget badeværelse med bruseniche. Husets store køkken-alrum er i åben forbindelse med stuen. Dette må i sandhed siges at være husets hjerte! Her er loftet ført til kip og byder på store ovenlysvinduer og troldtektlofter, som giver en god akustik i boligen. De elektriske ovenlysvinduer giver et fantastisk lysindfald og er desuden udstyret med regnsensor. Det stilrene Invita køkken byder på egetræsbordplade, to ovne samt et hav af gennemtænkte opbevaringsløsninger. Fra køkken-alrummet er desuden to udgange til terrassen samt adgang til et værelse, der fint kan benyttes som kontor. Stuen byder på brændeovn og ligeledes udgang til de hyggelige terrasser. Den vestvendte og delvist overdækkede terrasse indbyder til masser af hygge og lange sommeraftner. Fra stuen er adgang til huset forældreafdeling. Her er godt soveværelse med walk-through-closet samt badeværelse.

Til ejendommen hører et stort redskabsrum med masser af plads til opbevaring, og foran ejendommen er der gode muligheder for parkering. Boligen opvarmes ved hjælp af fjernvarme, og der er installeret gulvvarme i hele huset.

Alt i alt en gennemført ejendom, som kræver minimalt vedligehold, og hvor der er lagt stor vægt på gode inden- og udendørs løsninger, .

Kontakt os allerede i dag for en fremvisning af denne perle på tlf. 87434241….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Segaltvej 395 , 8541 Skødstrup4.395.000 kr.27.088 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.881 kr/mdrVillaEnergimærke: A2010Størrelse: 156 ㎡Grund: 712 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2016Sidste tilstandrapport er fra: 2023-02-10 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x