Sejrøgade 18 4-th, 8000 Aarhus C

8000 sejrogade 18 4 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Flot 3-værelses lejlighed i Ø-gadekvarteret

Beliggende i den ældre bydel Ø-gaderne finder man denne lejlighed på Sejrøgade. I Ø-gadekvarteret er en helt særlig atmosfære med de mange smukke ejendomme, hyggelige byhuse og grønne områder, som ændres i takt med årstidernes skift.
Med sin korte afstand til byens liv og uddannelsesinstitutioner er området et af de mest populære i Aarhus C.
På trods af den centrale beliggenhed er man omgivet af smukke parker, vandet og skov, hvor de rolige omgivelser kan nydes.

Lejligheden ligger øverst placeret i en flot og velholdt ejendom fra 1930. Lejligheden vidner om en tid, hvor der er kredset for detaljen i form af smukke stuklofter, paneler og gennemgående plankegulve.
Når man ankommer i lejligheden, mødes man af en fordelingsentré, som giver adgang til alle lejlighedens rum. Lejligheden byder på en klassisk rumfordeling med to stuer en-suite med et skønt lysindfald, hvortil der i forlængelse af den ene stue er et ekstra rum, som med fordel kan bruges til opbevaring.
Hertil et soveværelse, som vender roligt mod gården.

Lejlighedens køkken er indrettet hvide fronter og særdeles god skabsplads i form af over- og underskabe. Lyst og funktionelt badeværelse med vindue til det fri.

Til ejerforeningen er der fælles kælder med vaskefaciliteter og gårdhave.

Alt i alt en skøn lejlighed med en veldisponeret planløsning på attraktiv beliggenhed i Aarhus C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sejrøgade 18 4-th, 8000 Aarhus C3.495.000 kr.41.607 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.918 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 84 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1930

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x