Sensommervej 22, 8600 Silkeborg

8600 sensommervej 22 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Familievenlig etplansvilla tæt på skole og natur i Resenbro

Åbent hus med tilmeldingskrav 25/11 – klik på billede –

Hos EDC har vi nu fornøjelsen af at præsentere dig for Sensommervej 22. Her finder du en rødstensvilla fra 1964, som egner sig perfekt til børnefamilien.
Resenbro byder på alt, hvad man i hverdagen har behov for – daginstitutioner, skole, indkøb, forsamlingshus og halmiljø. Blot få 100 meter fra ejendommen finder du både Resenbro Børnehus og Rema 1000, ligesom du har den skønneste natur tæt på. Den nærliggende natur byder både på skov, badesø samt træksti langs Gudenåen.
Med boligens beliggenhed i Resenbro gør det også hverdagen nem, hvis du har din daglige gang i en af de omkringliggende større byer. Cykelsti gør det trygt at komme til Silkeborg centrum, ligesom du på den anden side af vejen for huset finder busforbindelser. Foretrækker du bilen, nås motorvejen på ganske få minutter, hvorfra der er nem adgang til hhv. Aarhus og Herning.
Selve huset byder på 128 m² bolig. Når du træder ind, mødes du af entre, som fører dig videre til husets øvrige afdelinger. Den ene ende af huset byder på et stort og hyggeligt leverum i form af spise-/tvstue, køkken med spiseplads samt et renoveret bryggers. I forlængelse af stuen finder du en udestue, som gør det muligt at forlænge udesæsonen. Den anden ende af huset byder på 3 værelser samt et badeværelse med gulvvarme.
Huset er omkranset af have på begge sider, hvoraf der på den side er rig mulighed for at skabe en hyggelig og privat baghave, mens der i forhaven er plads til boldspil og leg.
Herudover har du en carport samt et skur med god plads til opbevaring.
Ring på tlf. 8682 1000 og bestil din fremvisning allerede i dag!

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Sensommervej 22 , 8600 Silkeborg1.995.000 kr.14.478 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.090 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 128 ㎡Grund: 861 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1964Sidste tilstandrapport er fra: 2024-04-29 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x