Serup Tinghøjvej 3, 8632 Lemming

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
View all comments

Beskrivelse

Serup Tinghøjvej 3 – Velholdt Villa med Moderne Touch og Ideel Beliggenhed i Serup

Velkommen til Serup Tinghøjvej 3, hvor denne velholdte 146 m2 famlievilla har fået en moderne opdatering og har samtidig en ideel beliggenhed. Et nyt HTH-køkken fra 2021 og udskiftede vinduer i 2013/19 skaber en behagelig og moderne atmosfære.? De åbne leverum, der omfatter stue, spisestue og køkken, er hjertet af hjemmet, skabt til hyggelige stunder og samvær.

På 1. salen finder du et børnevenligt område med 4 værelser, inklusive et praktisk gennemgangsværelse. Forældresoveværelset i stueetagen tilbyder privatliv og ro.

Serup by er en hyggelig landsby med et aktivt lokalsamfund og flere foreningsaktiviteter. Der er en nyere legeplads i forbindelse med sportspladsen, hvilket gør det til et ideelt sted for børnefamilier. Ydermere er her utrolig naturskønt, da Hinge Sø blot ligger 1 km fra ejendommen, så du kan nyde naturen og frisk luft lige uden for døren.

Udvendigt får du her minimal vedligehold idet sælgere i nyere tid har lavet en stor indkørsel og plantet næsten vedligeholdelsesfri bede rundt om ejendommen. Af udemiljøer kan vi også fremhæve den store overdækket terrasse der vender mod syd. Her får du gode rammer til at opholde dig med familie og venner, hvorfra du kan se børnene lege i den indhegnet flisebelagteforhave. Ydermere er her også 12 m2 skur, praktisk til cykler mv.

Beliggenheden er ikke mindre imponerende. Kun 7 km ad vejen finder du Silkeborg samt motorvejen, der giver let adgang til både Århus og Herning/Ikast. Denne strategiske placering giver dig mulighed for at udforske de omkringliggende områder med lethed og pendle hurtigt til og fra arbejde.?

Serup Tinghøjvej 3 er ikke bare et hjem; det er en mulighed for at nyde moderne komfort i en bekvem beliggenhed, omgivet af et aktivt og naturskønt lokalsamfund. Kontakt os for en rundvisning, og opdag, hvordan dette hjem kan være nøglen til din næste livsfase. Velkommen til Serup Tinghøjvej 3!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Serup Tinghøjvej 3 , 8632 Lemming1.295.000 kr.8.906 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.790 kr/mdrVilla/FritidsboligEnergimærke: EStørrelse: 146 ㎡Grund: 426 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-30 check den her

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x